Топ експерт: Обединените ченгета Борисов и Нинова ни връщат в Средновековието (МИСЛЕТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ)

2 3 912

Комуникационният експерт Любомир Аламанов призова в неделя да гласуваме масово, защото на пътя на България стоят „обединените ченгета Борисов и Нинова, които се опитват да ни върнат в Средновековието”, видя Narod.bg.

Според Аламанов дори социалистите имат право да накажат Корнелия, която от години служи на Баце. Ето пълния текст без редакторска намеса:

Цяла седмица активистите на ГЕРБ създават истерия с някакви машини.

Петък, 8:30ч. сутринта, Борисов по Нова ТВ: ЦИК може и да вземе ново решение за броене на листчетата.

Петък, 21:00ч. вечерта, другарят на Нинова в ЦИК: Има напрежение за машините, затова хайде да броим листчета.

И ще се броят листчета. Малки, неудобни, с хиляди преференции, ще се пишат по замацани протоколи от партийни активисти и ще се всява съмнение в машините.

Реклама

От години ви казвам, че Нинова служи на Борисов. Нинова съсипа идеята за нормална левица. Нинова съсипа идеята за нормална опозиция. Нинова съсипа идеята за премахване на режима.

Нямам право да агитирам днес. Затова и не мога да съветвам кой как да гласува.

Но днес мога да спомена, че социалистите имат шанс да накажат Нинова за предателството й.

Иначе няма да се учудя, ако скоро решат и приемат с лист и химикалка да проверяваме дали Екселът смята добре. Или пък да има банкноти биткойни, иначе няма да признаят криптовалутата.

Обединените ченгета още веднъж се наложиха. И се опитват да ни върнат в Средновековието. Те само там могат да управляват.

Мислете. Мислете. Мислете.

И утре гласувайте! Хубав ден!

2 Коментара
  1. Локо Сф. от 1956 казва

    Топ експерта Аламанов, както и „Народ.бг“ нямат право да провокират в деня на размисъл 13.11.2021 г да представят фалшиви новини за съюз между ГЕРБ и БСП. За изнесеното ще им се търси наказателна отговорност.

  2. Истината казва

    АМИ ТО сал БСП остана последователен борец срещу ба0ня, което народа го вижда и за това дайте да я очерняме и да лъжем народа….
    Мизерници ей….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.