СКАНДАЛЕН ЧАТ в Narod.bg на Натали за Шугър деди: Аборт срещу мезонет и за какво е използван оранжевият презерватив (ето коя Мата Хари стои зад снимки на голия ББ с пистолета в Бояна)

3 10 002

Сигнал до Narod.bg разкри повече от скандален чат между Натали Т. и нейна приятелка, от който става ясно, че блондито е правила аборт от ББ, но „неудобството” ѝ е компенсирано с мезонет!

От онлайн разговора разбираме още, че Шугър деди прави а***на любов с актуалната си изгора само с оранжев презерватив, какъкво лъсна на последната порция уличаващи снимки, правени в Бояна по време на последното му властване.

В чата Натали признава едно към едно, че снимките с пачките евро са напълно достоверни, макар и стари, защото ББ вече е в Банкя, а не в резиденцията в Бояна.

Палавницата описва и как протичат срещите ѝ с одъртелия любовчия – „масаж с масло, сън и чукане без презерватив”, който е само за „а***ен”.

Приятелката ѝ пък напомня, че е добре да ползва предпазни средства, защото „нямаше да се налага аборт и лечение на гъби”.

Реклама

Доволна от себе си, Наталка отвръща: „Аборт, ама за награда мезонет. Деян ми остави само травма след аборта”.

Тогава анонимната засега приятелка я пита дали тя не е снимала част от фрапиращите кадри в спалнята на ББ, а ето и отговора: „Тези не, Само от хола аз ги изпратих. От спалнята имам селфита, хахаха. Знаеш, че обичам да се снимам, нямаше как да пропусна с пистолета”.

Чатът продължава с въпроса дали не я е страх да прави такива опасни за здравето ѝ неща.

Тогава блондито признава, че е намерила как да залъже Шегър деди: „За чатовете казвам, че са фейк. Трия всичко, така че няма как. Оставям само това, което не ме издава. Пише ли се за мен, аз съм жертва, депресирам се, рев и му минава”.

Фрапиращият с откровенията чат завършва с признанието на Наталито, че му е влязла под кожата, защото „си играя картите правилно”.

3 Коментара
  1. Розалия казва

    тая вече дано си е запазила гробно място.

  2. Бойко Борисов казва

    Ебе ме Кольо рускин отзад

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.