Само в Narod.bg: Ето ги тайните спонсори на Корнелия Нинова – червен милионер и ромският бос Иван Ангелов – Градуса

4 11 241

Тайните спонсори на Корнелия Нинова не са чак толкова неизвестни, цяла България е наясно с финансовите обвързаности на соцлидерката са Бойко Борисов и Ахмед Доган.

Има, обаче, неколцина богаташи, които подпомагат битието на Корнелия, докато тънат в сенките на анонимността.

Източник на Narod.bg осветлява именно милионерите, за чиято „помощ” знаят само най-приближените до Нинова:

Основният ѝ спонсор е босът на бебешките пюрета, известен с поръчковия си ролс-ройс –  Желю Ганчев. Дори колите на семейството на Нинова се водят на негово име.

Освен семейни приятели с Нинова, Ганчев поддържа и високия ѝ жизнен стандарт, както и спонсорира партийната дейност на вечно ревящата от безпаричие БСП.

Докато Нинова отстрелва наред другари с бизнес интереси, се оказва, че самата тя поддържа близки контакти с милионери, а само един от тях е въпросният Ганчев.

Освен аферата “Техноимпекс”, заради която десетки работници са останали без осигуровки, малко известен факт е, че през 2008 година сегашната лидерка на социалистите създава фирма „Финансови технологии” ЕООД.

Любопитен факт е, че адресът, на който е регистрирана – „Войводини могили” 48 в София, е същият, на който са регистрирани и две трети от фирмите на… Желю Ганчев.

Реклама

През 2009 година Нинова прехвърля фирмата на съпруга си Митко Нинов. През 2017 година пък той продава фирмата на бизнесмена, приютил семейството на същия адрес, Желю Ганчев, а след това той – на свой съдружник.

Бизнесменът е един от най-големите родни производители на детски пюрета и сокове, което обяснява постоянното предлагане от страна на БСП на мерки, които задължават големите хранителни вериги да изкупуват български стоки, ядосват се опозиционери на Нинова.

През последните години Ганчев нашумя и с покупката на 42% от „ПВБ пауър България”, притежаваща ВЕЦ-ве. Той оперира цели 5 системи на Искър.

Освен това милионерът е известен и като „цъфнал“ в една от големите разработки на службите през 2004 г., когато от оперативните данни на тогавашната НСБОП той лъсва в схема за натиск на Темида в лицето на вече покойния шеф на ВКС по това време Иван Григоров.

Иван Градуса е спонсор и на Корнелия, и на Бойко Борисов…

Друг спонсор на Нинова е печално известният бизнесмен от ромски произход Иван Ангелов – Грудуса, който неведнъж е засичан в нейния кабинет на „Позитано” 20.

Любопитно е, че панагюрецът, който управлява фирмата за мръвки „Градус”, е любимата касичка и на Бойко Борисов и ГЕРБ, докато Нинова се старае да се прави на опозиция, каквато е договорката с хунтата на Баце и Доган.

Именно от безотчетните пари, които дават Желю Ганчев и Иван Градуса, социлистката плаща на застъпници, които разпределят кеша по организациите на БСП в страната.

Тези пари се дават на ръка на председателите и за тях не съществува абсолютно никаква документален произход, обясни източникът на Narod.bg от „Позитано” 20.

4 Коментара
  1. адвокат Лена Бориславова, 31 г. - председател на правната комисия в новото НС или "цуна ми Кирчо по гъзъ срещу 16 000 лева" казва

    тоз Иван Григоров – пияница адвокат, бивш председател на Върховния съд, ша доди един алчен бандит, седесар. Бахмааму и правосъдието

  2. Рада Госпожина казва

    ЗА ДАЛАВЕРИТЕ НА ЖЕЛЮ ГАНЧЕВ и БИВШИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ВЪРХОВНИЯ СЪД АЛЧНОТО ПИЯНДЕ ИВАН ГРИГОРОВ ВИЖ ПРИЛОЖЕНИЕ № 2 – СПРАВКА НА НСБОП, ГРАДСКА ПРОКУРАТУРА И ДР. В КНИГАТА НА ЗАРКОВА

    https://pomislete.com/%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b0-%d1%84%d0%b8%d0%bb%d1%87%d0%b5%d0%b2-%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d1%83-%d0%be%d1%82-%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%be-%d0%bb%d0%b8/

  3. […] Само в Narod.bg: Ето ги тайните спонсори на Корнелия Нинова… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.