Тема на Narod.bg: Изтече клип на Младен Маринов с Митко Каратиста, Стъки и мутри на Митьо Очите и Маргините (ВИДЕО + разбивка МИНУТА по МИНУТА)

0 6 771

ГДБОП разследва бившия министър на МВР на ГЕРБ Младен Маринов и незаконни действия от страна на прокурори около казуса “Осемте джуджета”, разкрит от Антикорупционния фонд, заяви вътрешният министър Бойко Рашков.

Първо Narod.bg разкри, че Младен Маринов е поддържал контакти с мафиотски босове, докато е бил в структурата на МВР, за което се пазят и доказателства.

В разследването на ГДБОП стана ясно, че от Златанови са отнети 21 автомобила, като един от тях се оказва собственост за период от време на дъщерята на бившия вътрешен министър от ГЕРБ Младен Маринов – Силвия, уточни министърът.

Рашков не посочи с име кой е “бившият министър от ГЕРБ”, но в своя сигнал Антикорупционният фонд твърди, че това е именно Младен Маринов, за което първо Narod.bg.

Неправителствената организация разполага и с “докладна записка от полицейски служител при Районно полицейско управление Несебър от 2005 г. Сигналът е без подател, но описаните в него имена и събития насочват към източник от системата на МВР, което го прави задължителен за институционална проверка”.

Според Рашков бившият министър е контактувал със собствениците на Делта гард, Митьо Очите, Маргините и други. Те са наблюдавани при свое пътуване до Слънчев бряг.

От МВР показаха и кадри, за които твърдят, че показват Младен Маринов, Стъки, приближени на Митьо Очите, приближени на Маргините, както и собственика на Делта гард, пред дискотека в курорта.

Реклама

Видеото ТУК

https://fb.watch/9ejzXHnI-H/

А ето и какво се случва минута по минута, транскрипцията е на криминалист само пред Narod.bg:

Ето какво се случва на 26 ноември 2005 в Слънчев бряг и кои са участниците в бантитската среща:

Видеодоказателството е запечанало среща на Марин Милчев Русев с Николай Иванов Минчев с ЕГН 680717****, Младен Найденов Маринов с ЕГН 711121****, Димитър Спасов Спасов с ЕГН 790224****, Евгени Цветанов Димитров с ЕГН 761208****, Станислав Георгиев Недков с ЕГН 811209 **** , Йордан Генчев Габровски с ЕГН 651027 **** и неизвестен тип. Ето и какво се случва:

 • В 02,24.56 на видеозаписа се виждат стълбите към дискотека „Мания“ в Слънчев бряг.
 • 02,25.24 на виедозаписа се виждат да слизат по стълбите на дискотеката Николай Иванов Минчев, доскорощният МВР министър Младен Найденов Маринов, Димитър Спасов Спасов – Митко Каратиста и Евгени Цветанов Димитров. На паргинга пред дискотеката групата застави близо до лек автомобил „Ауди“ и започват разговор. Поради тъмнината групата не се вижда ясно.
 • В 02,26.05 от групата се отделят Николай Иванов Минчев и Станислав Георгиев Некдов – Стъки, каито почват разговор настната от другите.
 • В 02,27.31 в лекия автомобил „Ауди“ влиза неизвестен, който разглежда таблото на колата.
 • В 02,27.52 Николай Иванов Чинчев отваря задната дясна врата на аудито с рег. № С 46 64 ВС, взема предмет, приличащ на тефтер и приближава към останалите мъже.
 • В 02,29.24 ч. в кадър влиза Марин Милчев Русев (изританият от МВР за връзки с мафията милиционер, който става съдреужник на Митко Каратиста в „Делта гард“). Той прииближава до групата и започва разговор с Младен Найденов Маринов.
 • В 02,29.42 ч. мъжете започват да се разделят като се здравистват и прегръщат. Марин Милчев Русев се здрависва последователно с Йордан Генчев Габровски и с неизвестния мъж по блуза, а със Станислав Георгев Некдов се прегръщат.
 • В02,30.04 ч. мъжете се разделят. Габровски, нещото Стъки и лице, което не се разпознава поради тъмнитата, се насочват към аудито, а останалите от групата пресичат пътя и се насочват към джип „Фолксваген“. Пред дискотеката остава само неизвестният мъж по блуза.
 • В 02,30.44 ч. се виждат Митко Каратиста, гербопитекът Младен Маринов и Евгени Димитров, които си събличат връхните дрехи и ги поставят в багажника на колата.
 • В 02,31.17 ч. в садър влиза Марин Милчев Русев, който се съблича. На кръста му се вижда поставен в кобур пистолет.
 • В 02,31.37 ч. Николай Иванов Минчев също поставя якоте си в багажника на джипа. Марин Русев сяда отзад вдясно.
 • В 02,32.04 ч. петимата се качват в джипа, маневрират и потеглят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.