Сигнал на Narod.bg до МВР: Селски кмет от ГЕРБ нацвъка соларни панели върху общинска земя (Васил Недков хвърля хиляди левове за купуване на гласове)

0 4 727

Сигнал на Narod.bg до МВР! Кметът на с. Горни Дъбник Васил Недков от ГЕРБ му е намерил цаката – под партийния чадър тарикатът върти сериозен бизнес със соларни панели, които най-нагло разполага върху общинска собственост.

Номерът, естествено, минава в села и общини, управлявани от хунтата, например Червен бряг и Кнежа. Селският кмет Васил Недков е дясна ръка на водача на листата на ГЕРБ Плевен Валери Лачовски, за безобразията на когото Narod.bg писа няколко пъти.

Интересното е, че кметът на Буци редовно е засичан да мята пачки по казина в Долни Дъбник и Плевен, както се вижда от снимката, която Narod.bg публикува.

Реклама

Спечеленото от соларните панели Недков връща като услуга към партията-майка, като в момента масово купува гласове за ГЕРБ.

Справката ни установи, че на предните избори местният гербопитек №1 Валери Лачовски има доста преференции в селото на „нашия кмет“ Горни Дъбник.

Така депутатското място на Валери Лачовски може и да му се изплъзне, коментира информаторът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.