Само в Narod.bg: Пияната Натали танцува в скута на гологлав чичка, публично изложи Шугър деди ББ (ПИКАНТНИ СНИМКИ)

1 49 219

Натали Т. за пореден път направи ББ за резил. Блондинката се отдаде на дивашки кръчмарски забавления с гологлав чичка, докато Шугър деди дреме в Банкя и мисли стратегии как да се спаси на изборите в неделя, сподели единствено с Narod.bg очевидец на купона.

ББ брои ковид трупове и тича по следите на машините за гласуване в битката за всеки глас, но блондито не си губи времето с глупости – Наталка си спретна диво парти в кръчма на езерото Ариана, на който танцува изкусително в скута на гологлав чичак, преметнала крак върху шкембето на видимо доволния късметлия под шашнатите погледи на клиентите в целия ресторант.

На кръчмарската веселба Наталка довела мама Ванина, баба си Маргарита Ковачева и половината рода с купения от БиБиКинг джип.

Докато Шегър деди се пече на бавен огън с ежедневни разкрития за кражбите по времето на ГЕРБ, пълнещи чекмеджето, Натали Т. изпразва съдържанието му доста успешно с пиянски забавления, пише източникът на Narod.bg.

Реклама

На последното край езерото Ариана Наталка откровено се подиграва на възрастния си любовник от Банкя, като вдигна чаша и крак в скута на гологлавеца, докато обръща чаша след чаша, макар дошла на партито с джипа от ББ.

На палавницата ѝ станало навик да се налива с алкохол и после да кара, защото Шегър деди винаги я отървавал.

Полицаите били инструктирани да не закачат джипа с поръчан от Бибитко номер СВ 0777 РВ. Наталка с вродения си наивитет се похвалила, че регистрационният номер на колата на Иван Атанасов – съпругът на щерка му Венета, кикоти се синоптичката. Въпросната вечер Натали се прибра с джипа си мама, баба и родата до 9 коляно, която обилно почерпи в заведението с пачки от чекмеджето.

Наталка се похвали на дружките, че тази вечер ще пропусне среднощните ласки на банкянския плейбой, но пък не пропусна с лековатото си поведение да злепостави заможния си любовник, танцувайки предизвикателно пред смаяните погледи на посетителите.

Очаквайте още разкрития за изцепките на Натали, която публично излага пишман любовника си ББ.

1 Коментар
  1. […] Само в Narod.bg: Пияната Натали танцува в скута на гологлав… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.