Първо в Narod.bg: Пепи Еврото на разпит в ГДБОП

1 6 258

Narod.bg научи, че в 10.30 ч. тази сутрин Пепи Еврото ще се яви на разпит в ГДБОП. Според наши много добре информирани източници причината е т.нар. разследване „Осемте джуджета“.

За Петьо Петров, който е главен герой в разследването на Антикорупционния фонд „8-те джуджета“, били събрани голям брой доказателства за изнудване, рекет и други незаконни действия.

Петров, станал известен като Петьо Еврото, е бивш ръководител на столичното следствие по времето на Сотир Цацаров, като напусна съдебната система след скандал, но и без последствия за него благодарение на закрилата на тогавашния главен прокурор.

Всичко за Пепи Еврото и връзката му с предишната власт четете тук:

Реклама

Вчера жената на Еврото не се яви на разпит в ГДБОП, предаде Фрог нюз.

Любена Петрова трябваше да бъде разпитана в 12 часа в четвъртък. Малко преди уречения час тя съобщила, че е под карантина заради контакт с болен от ковид. Съпругата на Еврото бе главен герой в разследването на АКФ „Осемте джуджета“.

От него стана ясно, че Петър Петров и Любена са рекетирали бизнесмена Илия Златанов да прехвърли бизнеса и имотите си на 24-годишния боксьор Кристиян Христов.  По думите на изнудвания предприемач, наред с охранителна фирма „Делта гард“, заведението „Осемте джуджета“, където Еврото правел срещите си, се охранявало денонощно без причина и от полицейски коли. По това време шеф на вътрешното ведомство бе Младен Маринов. Твърди се, че братът на Маринов работи като шофьор на Петьо Петров и е в час с цялата му дейност.

Дъщерята на Младен Маринов е купила през 2020 г. една от луксозните коли на Илия Златанов – Тойота „Тундра“. Преди това возилото отишло в ръцете на боксьорчето Кристиян. Силвия Маринова взела  „бижуто“ от Кристиян за 9 500 лева, макар пазарната му цена да не пада под 40 000 лева. Ден след като гръмва скандала „Осемте джуджета“, Силвия продава колата на друг младеж. Джипът тази година е препродаден на 45-годишен мъж, сочен за близък на Маринов.  

В сряда пък стана ясно, че МВР проверява сигнал за това, че Младен Маринов и собствениците на „Делта гард“ имат връзка по между си. МВР отне миналата седмица лиценза на „Делта гард“, а Младен Маринов в момента е кандидат за депутат от ГЕРБ.

1 Коментар
  1. Boiko borisov педераса казва

    Петьо еврото го ебах в гъза

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.