Удар на Narod.bg: Ето го тролския офис на Корнелия – оттук плюят Румен Радев и всички, които пречат на любовта ѝ с Бойко и Доган (СНИМКИ + ИМЕНА)

5 5 888

Троловете на Корнелия, получаващи някой лев от черната каса на БСП, за да плюят онлайн по Румен Радев и по всеки, който обели дума за тайните договорки на Нинова с ГЕРБ и ДПС, са разкрити!

Източник на Narod.bg осветли гнездото на троловете, което с доста помпозност нискочелите къртици наричат „офис”, уреден от изритания от Румен Радев интригант Калоян Методиев, който сега го играе тролски цар при Корнелия.

През последната година се забелязва масирана атака на фалшиви профили, които имат една-единствена цел – омаскаряването на Румен Радев и оплюване на всяка публикация, която разкрива тайните договорки на Корнелия с бойко и Доган, подкрепени с евро от чекмеджетата.

Фалшивите тролски профили са създадени сравнително скоро и са локализирани в групи, свързани с БСП. Атаката срещу Румен Радев, а по-късно срещу Илияна Йотова, евродепутатите Елена Йончева и Иво Христов, се разпростира целенасочено в големи групи, където са главно членове и симпатизанти на БСП.

Какво е общото между троловете и каква е целта?

Освен, че са в едни и същи групи със съсредоточени социалисти в тях, троловете имат за цел да създадат усещането, че Румен Радев е предател, проводник на американските интереси в България.

Фалшивите профили споделят колажи, едни и същи линкове и призовават за оставка, импийчмънт и т.н. В същото време част от тях вкарват разделителна линия по оста БСП-Румен Радев, като застават на страната на Корнелия Нинова, т.е., на хунтата ГЕРБ-БСП-ДПС.

Фалшивите профили нямат много приятели във фейсбук, или приятелите им главно са фалшиви профили от арабските държави или по-възрастни потребители на фейсбук, които не правят разлика между фалшив и истински профил.

Разследването на Narod.bg показва, че профилите се активизират след ключово участие на президента или някой от неговия екип в телевизионно студио.

 Особен тласък на техни публикации се наблюдава след участие на Елена Йончева на тема БСП в различни медии, както и отношение на евродепутата Иво Христов по въпроси, свързани с Корнелия Нинова и политиката, провеждана от „Позитано” 20.

Троловете са разделени в няколко линии, но понякога управляващия ги бърка и прави “незначителни” грешки.

Например, профил, който се ползва за възхвала на Корнелия Нинова и провежданата от нея политика, призовава за издигането й за министър-председател и т.н., в същия момент започва да публикува линкове от статии срещу президента Румен Радев или служебния кабинет.

Прави впечатление, че има нарочно създадени профили, които целенасочено разпространяват информация от страницата на Нинова, която явно вече е достигнала своя лимит на харесване и макар да продължава да се спонсорира, става все по-непопулярна.

Същите тези платени тролове правят реклама и на дясната ръка на Нинова Вяра Емилова, като тя може даже да се конкурира по популярност с шефката си по отношение на споделяния във фейсбук.

Реклама

Освен за разпространение на информация, троловете се ползват и за трупане на лайкове към определени страници, които популяризират дейността на Емилова – такива са страницата Топ Новините, Дръстър нюз, ИзборитеБГ, БСТВ и други страници в подкрепа на Корнелия Нинова.

През последните дни профилите са се активизирали да плюят по служебния кабинет и главно по служебния министър Бойко Рашков, който на пресконференция каза, че е имало разговори между ГЕРБ и ДПС за управление с лява партия, за което Narod.bg пръв писа.

Веднага след това тролска атака по групите на социалистите нарече Рашков „лъжец”.

Вълна от тролска немощ се наблюдава и след всяко интервю на неуспешния началник кабинет на Румен Радев – Калоян Методиев. Неговите тези се разпространяват мълниениеносно в групи, администрирани от леви активисти, но прави впечатление, че ефектът е малък, даже нищожен.

В повечето случаи троловете срещат отпор от хората, които харесват Радев и не приемат никакво злословене по негов адрес.

Това се случва и с публикуваните карикатури на президента и вицепрезидента, които не се радват на голяма популярност, за съжаление на авторите им.

Ето и конкретни тролове, които, поне привидно са жени, т.е., тролкини:

Тодорка Христова – представя се като родена в Брезник, но живееща в Тутракан, това е профилът на онлайн манипулаторката –

Тьотка Тодорка Христова сипе огън и жупел срещу Румен Радев в социалните мрежи

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056087162565

Надежда Петкова – всичките постове на тази тролкиня са само с хвалебствия за Корнелия и манипулациите на тролския цар Калоян Методиев, вероятно е изключително грозна и свадлива женица, защото от нормални житейски теми като любов и семеен живот не се интересува.

Представя се за родена в Пазарджик и завършила Нов български университет. Уж била „във връзка”, в което Narod.bg дълбоко се съмнява.

https://www.facebook.com/groups/702138680243200/user/100049361479117

Мартина Иванова – тази интернет баячка се представя за софиянка, отново кадър на НБУ и отново к Корнелия във всеки пост. Или е от отбора на о. Лесбос и е безнадеждно влюбена в пищните телеса на Корнелия Нинова, макар че се пише сгодена, или е добре платена фейсбук измамничка, залагаме на второто.

Мартина Иванова е поредната тролкиня, платена от БСП

https://www.facebook.com/ostavkamutri/about

Тезите на троловете и централното им управление се дирижират от апартамент, намиращ се на адрес София, Княз Борис I, засега ще спестим номера, за да изненадаме неприятно преписвачите.

Очаквайте продължение по темата само в Narod.bg

5 Коментара
  1. БАЦОНЮЗ казва

    НАМЕРЕНИ СА 120 000 РАЗКЛОНИТЕЛЯ ,С КОИТО РАДЕВ ЩЕ ОТКЛОНЯВА ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИТЕ, ПАЗЕТЕ СИ КОНТАКТИТЕ ЗА ДА НЕ ВИ ВКЛЮЧАТ РАЗКЛОНИТЕЛ И ТАКА ДА ОТКЛОНЯТ ВАШИЯ И НА МИЛИОНИ ДРУГИ ГЛАСОВЕТЕ. БАЦОНЮЗ

  2. !!! казва

    И офиса и е жалък и мизерен, като самата Нинова и антуража и.

  3. Не е вярно! казва

    Сайта ви го преглеждам понякога, но констатирах, че често има невярна информация, първо, Нинова обяви официално няколко пъти, че с ГЕРБ и ДПС няма да правят коалиция, също каза и че до изборите, няма да се коалира с никой, а ще иска да се споразумее за програма след изборите. А Станишев, от самото начало си подкрепя Радев и е на негова страна и също го обяви.

  4. […] – създаде предпоставки да се твърди, че БСП се бори срещу корупцията само на думи (от много години, в средите на СТИВ се говори за наличие на „тарифи“ за изпращане на задгранична служба), което вреди на доброто име на партията и е нарушение на чл.11, т.4 от Устава на БСП. https://narod.bg/2021/11/11/%d1%83%d0%b4%d0%b0%d1%80-%d0%bd%d0%b0-narod-bg-%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b3… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.