СКАНДАЛ в Narod.bg: Младен Маринов свързан с Митьо Очите и братя Маргини (НОВИ РАЗКРИТИЯ)

0 5 315

Бившият МВР министър от ГЕРБ Младен Маринов е бил свързан с несебърския наркобос Димитър Желязков – Митьо Очите, научи Narod.bg. Шофьорът на Мето Илиенски, за когото вече извадихме няколко скандални факта от битието му на престъпник, е контактувал и с босовете на СИК Красимир и Николай Маринови, познати повече като братя Маргини.

Бомбата хвърли от Кърджали МВР шефът Бойко Рашков, под чието ръководство днес бяха арестувани още изборни търговци на ГЕРБ. Повече по темата очаквайте само в Narod.bg.

Реклама

Интересен факт е, че през 2005 г. Младен Маринов е сгащен в един джип с боса на „Делта гард” Димитър Спасов – Митко Каратиста. Тумбата мутропитеци се връщала от среща в Несебър, вече е ясно с кого – Митьо Очите.

Обяснението на абсурда свързан с организираната престъпност да се издигне до министър на МВР се обяснява с факта, че кариерата на Младен Маринов в министерството върви успоредно с тази на Бойко Борисов.

Докато Младен Маринов си върти бизнеса с престъпници по морето, което е документирано от полицая, извършил проверката, главен секретар на МВР, т.е., оперативен шеф на Вътрешно, е сикаджията Бойко Борисов. Затова и по повода няма проверка, а скандалът е пратен в архива.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.