Само в Narod.bg: Изборни престъпници на ГЕРБ спипани с 60 бона „джобни”! Общо 240 000 лв. раздадени за вота в 4 общини (ЖЕСТОК УДАР срещу бандите на Бойко + СНИМКИ)

2 4 898

Пореден жесток удар срещу изборните престъпници на ГЕРБ! Източник на Narod.bg от МВР разкри, че във Варненско са заловени търговци на вот от хунтата с 60 000 лева „джобни пари”. На всички е ясно за какво са пачките, трансферирани от чекмеджето на Бойко в опит да се спаси от политическа смърт, обясни информаторът на Narod.bg.

При акцията е намерена тетрадка с описани суми, раздадени от ГЕРБ за купуване на избиратели.

От данните в нея е установено, че 48 000 лева са броени от бацетата за общ. Аврен, 146 000 лв. за община Провадия, 15 400 лева за Белослав, за Дългопол – 23 100 лв.. Общата сума само от тази проверка показва, че тук мафията ГЕРБ е раздала 231 800 лева.

Операция по линия на противодействие на престъпления свързани с политическите права на гражданите е проведена по-рано днес.

Реклама

Общо обезпечените адреси са 27, като се извършват претърсвания на 22 адреса, 14 от бандитите на Бойко вече са в ареста.

При претърсването и изземването са намерени голямо количество пари около 50- 60 хиляди лева в различна валута, тетрадки, с описани имена на населени места, списъци с лица и ЕГН, вероятно гласоподаватели, иззети са и рекламни материали на ГЕРБ, компютърни конфигурации,  телефони, флаш памети.

Работата продължава и с претърсване в кметствата в селата Петров дол, Блъсково, Бозвелийско и Градинарово с цел проверка на постъпили данни затова, че кметовете на тези населени места са оказвали натиск да се гласува за ГЕРБ.

2 Коментара
  1. майната казва

    Тази власт – с кръв сме я вземали и с кръв ще я дадем ! Народна рабира се, да не си помислите, че нечия друга? Разпътната Мама БСП ще помага на калпавото/престъпно/ отроче ГЕРБ !?

  2. ами не е вярно казва

    БСП бяха мачкани през герберското управление.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.