Първо в Narod.bg: Веселин Марешки отпада от политиката, Луна го бие на изборите в неделя

0 2 566

Веселин Марешки официално отпада от политическия живот, след като в неделя лидерът на „Воля”, който агитира от басейн в Дубай в компанията на няколко любовници, ще бъде пометен от…Луна.

Топ социолог, настоял за анонимност, предвеща пред Narod.bg, че карикатурната Луна Йорданова, зад която наднича ромската перла Лухче, че размаже варненския бизнесмен на президентския вот. Това ще бъде очевадният финал на политическото приключение на аптекарско-петролния бос, категоричен е източникът на Narod.bg.

Друг аргумент за провала на „Воля” е кампанията на Марешки с референдума. Като предизборна клопка за наивници през септември „Воля” стартират кампания за организиране на референдум със 7 въпроса.

– въвеждане на еврото, като официална парична единица в България;

– даване на различни права и привилегии – т.нар. зелени паспорти за ваксинация;

– оставане на България в НАТО

Реклама

– искате ли България да стане президентска република?

– искате ли в избори и референдуми да могат да гласуват единствено лица, които са завършили поне основно образование?

– искате ли изборите за народни представители в България да се провеждат по мажоритарна избирателна система в един тур?

– искате ли да бъде създадена държавна верига от бензиностанции с поне една бензиностанция във всяка област?

Най-интересното е, че събирането на подписи на предизборните пиар трикове на Марешки е претърпяло пълен провал, разкри информатор на Narod.bg. Дори в аптеките на варненеца – над 300 в цялата страна, подписката с искания референдум стои празна.

Затова и мултимилионерът предпочита да се плацика в Дубай в компанията на цял харем любовници, вместо да се появи пред избирателите, които очевидно са забравили за неговото съществуване, завърши източникът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.