ПОТРЕС: Три различни Мата Хари снимали голия Бойко до пачки с €500 евро и използван оранжев презерватив

1 7 781

Потресаващо е! Три различни любовници на Бойко Борисов на три различни дати – 11 юни 2017, 16 юли 2018 и 8 май 2020, и с три различни джиесама са щракнали последно изтеклите кадри от премиерската спалня, на които виждаме Бойко Борисов да хърка гол, с използван оранжев кондом на шкафчето, а чекмеджето – пълно в пачки по €500, разкри Narod.bg.

На една от снимките се вижда и масажно олио, очевидно е правена след сеанс с някоя сръчна Мата Хари.

На този фон гербопитеците се юрнаха да плюят, че това е поредната фалшива атака срещу непрежалимия им Буци.

Ето какво написа по темата топ журналистът Иван Бакалов, Narod.bg публикува поста без редакторска намеса:

Цялото герберско войнство е строено да пише под статията за новите снимки от спалнята на Борисов (в страницата на е-вестник във фейсбук). От заклети фенове и лели ГЕРБ до платени тролове.

Основните опорки са:

– Фотошоп (макар че и Борисов призна, че някоя Мата Хари внесла пачки, злато и пистолет, а на снимката – „спинкам щастливо“)

Реклама

– Кой нормален човек си държи парите в чекмеджето на нощното шкафче – това е опорката и на Герджиков (а кой каза, че само това са му парите?)

– Появи се и нов елемент – кой нормален мъж си държи използван презерватив на нощното шкафче (тук може да се съгласим, че наистина не става дума за нормален мъж, но презервативът не е основният проблем).

– Банкнотите от 500 евро са спрени от обращение, кого лъжете (мамини сладки наивници – EЦБ публикува даннни за всеки вид банкноти. Банкнотите от €500 в обращение са на стойност над 199 милиарда евро. И представляват 13,7% от общата стойност на емитираните количества евробанкноти.)

– Това са изтъркани номера (ей тъй, няма аргумент, ама стига вече) И т. н.

Прокуратурата се самосезира. За предишните снимки настъпи пълно мълчание от нейна страна. Искаше им се да ги обявят за фалшиви, няма как.

Тогава в службите някои подадоха оставки, явно няма как да ги обявят за фалшиви. Не намериха и коя е Мата Хари, защото да снимаш премиера в резиденцията също е престъпление.

Борисов не помни, казва, че не е била само една жена там, това бил проблемът. Сега новите снимки го потвърждават. Снимките са правени с три различни смартфона, има снимка от 2018 с iPhone X и снимка от 2019 с iPhone 6 – няма как да е една и съща Мата Хари.

1 Коментар
  1. qzp казва

    500€ банкнотите са спрени за отпечатване, но ги има още в обръщение. А и снимките са правени преди решението на европейската банка за спиране на купюри с номинал 500.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.