Само в Narod.bg: Гербаджийката Лилия Цонкова прати учениците в Казанлък на конска терапия при своята най-добра приятелка (КОЛКО откраднаха + ДОКУМЕНТ)

0 5 320

Името на зам.-кметицата от ГЕРБ в Казанлък Лилия Цонкова гръмна в нова далавера – сръчната управничка е набутала най-добрата си приятелка да папка общински пари за…терапия с коне.

Преди дни Narod.bg публикува скандална схема, чрез която блондинката е придобила двуетажна къща в центъра на Казанлък. Доколко врътката е престъпление – да каже заспалата за безобразията на ГЕРБ прокуратура.

Новите шуробаджанащини на герпобитеците в Казанлък разкри пред Narod.bg разочарован от грабежа източник от общинската управа. Сега блондито, което отговаря по програми, проекти и хуманитарни дейности в общиата, задължила учениците от Казанлък да ходят на…терапия с коне?! Номерът е, че безумието се организира от нейната най-добра приятелка Петя Караниколова.

Реклама

Ето е сигнала до Narod.bg

Във връзка с изпълнение на проект „Дневен център за деца с тежки множествени увреждания в град Казанлък“, съгласно Административен договор № BG05M9OP001-2.019-0030 за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г., процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG 05M9OP001-2.019 „Продължаваща подкрепа за деинституционализация на децата и младежите“, заместник-кметът на Община Казанлък Лилия Цонкова сключва договор за консултиране със своята най-добра приятелка Петя Караниколова, председател на ЦНЦ „Терапии асистирани с коне”.

Сумата на консултанския договор е 9000 лв., които са изплатени еднократно. Въпреки протеста на служители Цонкова решава да се изплатят тези 9000 лв. За консултиране. Широко известен факт е, че преди няколко месеца Цонкова, която отговаря за училищата в Община Казанлък, ги задължи да записват деца уж за безплатна езда във въпросното сдружение.

Още повече, че през това лято всички служители бяхме изумени как цялата налична техника и екипи на общинското предприятие по сметопочитване бяха пратени по лично нареждане на Лилия Цонкова да почистят терените на приятелката й в места, които общината отдаде под наем на СНЦ ,,Терапии асистирани с коне“. Всичко това бе за сметка на общинския бюджет.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.