Само в Narod.bg: Бойко скри Котараците в Дубай, от страх пред арест спешно се изнесе и шефът на „Водстрой 98” Велико Желев

3 28 944

Престъпната шайка около Бойко Борисов се изнесе отново зад граница пред страх от арести. Източник на Narod.bg вътре от ГЕРБ докладва, че лично Бойко Борисов е заповядал на целия мафиотски кръг „Котараците” да се изнесе в Дубай до изборите, за им спести евентуални белезници покрай акциите на МВР шефа Бойко Рашков за купуване на гласове.

Друг мотив Буци да прикрие касичките си зад граница са разследванията, които вървят по серия обществени поръчки, които от години пълнят с евро по 500 чекмеджетата на Борисов и придворните му олигарси.

Така под пара самолета за Обединените арабски емирства хванали „котараците” Иван Алексиев, Богомил Гьорев, Росен Русимов и любимецът на Тиквата Александър Сталийски.

Сред зорлем „командированите” в Дубай е и Велико Желев, чиято фирма „Хидрострой“ погълна компрометираната „Водстрой 98“. Желев е главен заподозрян за кражби на милиони от бюджета с манипулирани строежи в цяла България.

Реклама

Бизнесменът бе осветлен, че е превел 21 милиона лева от магистрала „Хемус“ по сметка в Дубай.

Засега не е ясно дали босът на „Котараците” – пернишкият олигарх Людмил Стойков, също не е сред спешно отлетелите далеч от МВР престъпници на ГЕРБ.

Очаквайте скандални разкрития за Людмил Стойков и неговата пряка връзка с Бойко Борисов – само в Narod.bg

3 Коментара
  1. […] Само в Narod.bg: Бойко скри Котараците в Дубай, от страх пре… […]

  2. […] Само в Narod.bg: Бойко скри Котараците в Дубай, от страх пре… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.