Корнелия Нинова легна под Бойко: БСП гушна ГЕРБ в София (СНИМКИ)

3 6 452

Корнелия Нинова вече полегна под Бойко Борисов, изкусена от неподражаемия чар и пленителното чекмедже на бившия премиер, на което от последните фотографии се видя как се вее оранжев и вече използван презерватив.

Вяра Емилова се разтапя от щастие при ръкуването с мутреещия кандидат-депутат на ГЕРБ Младен Маринов

Нинов е готова за партийна любов след вота на 14 ноември с тартора от СИК, показват снимки от последните дни. Кадрите доказват схемата, за която първо Narod.bg алармира – че социалисти и гербопитеци се готвят за общ кабинет, чиято стабилност ще бъде гарантирана от съдружната им мафиотска структура ДПС.

Реклама

Истината лъсна, след като спряганата за дясна ръка на Корнелия Нинова и шефка на соцтелевизията БСТВ Вяра Емилова, която е водач на листата в Ловеч, се оказа на кафе с бившия милиционер №1 и личен шофьор на Мето Илиенски Младен Маринов. Неслучайната среща е преди дни в градче край София.

На една от снимките се вижда водачът на БСП за София област Иван Ченчев, който пие кафе с бившия МВР министър и водач на листата на ГЕРБ в областта Младен Маринов.

СНИМКИ: bgreporter.info

3 Коментара
  1. Бля... Бля казва

    Бля бля…. прибирайте си кофите с помия… нещастници!!!!

  2. Луд ГИДИЯ казва

    И тя жената душа носи.

  3. Локо Сф. от 1956 казва

    Поредна журналистическа провокация за съюз между ГЕРБ и БСП. Без доказателства със случайно направени снимки изпод тезгяха.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.