НОВИ СНИМКИ от спалнята на Бойко! Пачки евро по 500 и презерватив греят в чекмеджето на Борисов (ГАЛЕРИЯ)

12 57 834

Нови снимки на Бойко Борисов лъснаха от спалнята на Мутрата! На кадрите виждаме обичайните пачки евро по 500 и дори използван презерватив, докато Мутрата хърка безметежно.

Един ден преди годишнината от 10-и ноември 1989 г. и по-малко от седмица преди изборите е добре да си припомним как и защо изгубихме 12 от последните 32 години, пишат от предаването „ЕвроДикоФ”.

Една от причините е, че в леговището на Правешкия се настани Банкянския му гавазин – арогантен, безскрупулен и готов на всичко, за да запази властта си!

Чакахме повече от година, за да видим дали някой в прокуратурата ще провери, как и защо български министър-председател организира грабежи във всички икономически сектори, оргии в правителствена резиденция, крие в спалнята си пачки и злато (заграбени И от строежа на магистралите) и спи с пистолет до главата – нулевият резултат е известен на всички.

Използван презерватив лъсна върху чекмеджето на Баце

Реклама

Затова днес организираме „Ден за размисъл преди Деня за размисъл“ – защото ако не му покажем в неделя, че мястото му е вън от властта и в затвора, може и да няма следващ шанс!

Човекът, който нарече народа си „лош материал“ е оставил достатъчно материал (редно е дори да го назовем с истинското му име – улики), за да отиде зад решетките за дълго.

Новите снимки от спалнята на Борисов, пратени на медиите днес имат следните метаданни:

Изпратени са от IP адрес 212.36.6.130, който е в България и принадлежи на A1.IMG_1306.HEIC,

Шкафче с пистолет и оранжев презерватив, 16 July 2018 at 14:31, iPhone XIMG_8874.HEIC,

ББ лежи по корем завит с бяла хавлия до него има бутилка, 8 May 2020 at 12:18, iPhone XIMG_5663.jpg Чекмедже, пачки, пистолет, дистанционно за телевизор Самсунг, 11 June 2017 at 19:37 iPhone 6s

IMG_9217.JPG и IMG_9188.JPG са обработвани и нямат полезни метаданни .П.С. Анализът на съдържанието е от имейла предоставен от Евродикофф.

12 Коментара
 1. Стефан СТОИЛКОВ казва

  Тези пачки в евро мога да си ги снимам и у дома

 2. Books borisov казва

  Еба ме отзад Иван магарето

 3. Boiko borisov казва

  Еба ме отпада Иван магарето

 4. Boiko borisov казва

  Еба ме отзад Иван магарето

 5. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

  след посещение на симитлийския кмет…..

 6. Петкова казва

  Хайде всеки да се опита да легне по корем и да си „постели“ така перфектно на гърба хавлия! После да се вгледа в снимките и да каже вижда ли и разпознава ли лицето! И накрая да си помисли, кой може да влезе в собствената му спалня и дали ще успее да го снима безнаказан, а какво остава това да е в спалнята на министър председател. Мислете! Мислете! И пак мислете, преди да се подавате на каквито и да са били, за когото и да са внушения!

 7. стефан стефанов казва

  Той нали си има банка,що ще ги държи в чекмеджето?
  Тези манипулации са за лапни шарани!

 8. Дрън дрън казва

  Поредната ПРОСТОТИЯ!!! Кои идиот би държал пари, пистолети и …………по този начин?

 9. Вижда-всичко казва

  А какво е туй изпразнено шишенце на кревата му на последната снимка.Според мен са му правили масаж и са го завили и той се е отпуснал и дреме.На едната снимка се вижда и фенистил за мазане на шкафчето му , явно се е схванал човека хахахах , а пари са му носели постоянно и той не се е страхувал да ги държи в шкафчето…, че кой смее от НЕГО да краде хахахах абе издънка голяма си е Бай Ганя и да си ОДИ, че само ни излага.Да взима какво е окрал и да хваща гората !

 10. Y казва

  Какой милый)

 11. М казва

  Хора! Пооправете поне малко с фотошоп калъвките и чаршафите да изглеждат еднакви, щото на нито една от снимките не са. Вижте колко ве е акъла само!!

 12. Курволина Томова казва

  Гошоооооо, чети, бе! Не са еднакви, умнико, щото са снимани на три различни дати в три различни години, ма чукча не чете, чукча коментира, хахахаха

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.