Гавра в Narod.bg: „Не ми пука дали ще ме изберете!” Марешки се чекне в Дубай с харем любовници, спи за 5000 лв. на нощ в Jumeirah Beach Hotel (ВИДЕО + СНИМКИ)

0 3 912

Проваленият „спасител” на България Веселин Марешки открито се подигра с народа с видео от басейна на 5-зведздия Jumeirah Beach Hotel в Дубай, където е с харем от 5 любовници, разкри източник на Narod.bg от загиналата партия „Воля”.

Аптекарският бос с интереси в петролния бизнес и кандидат-президент е нагъл до безобразие – в прав текст обяснява, че не му пука дали ще го изберем, защото неговата предизборна кампания е супер – от басейна на лъскавия дубайски хотел, в който е отседнал в самостоятелна вила за 5000 лева на нощ, показа проверката на Narod.bg.

Според нашия източник варненският тарикат ваканцува с петима приятели, всеки от които е там с любовницата. За да е по-пикантно, баровците на Марешки всеки ден си сменят жените, скандализира информаторът на Narod.bg. До столицата на ОАЕ пък богаташът пътувал с частния си самолет, вместо да се бута по летищата с плебеите.

Оказа се, че политикът със спорен профил се отдава на перверзии в Дубай вече седмица. Без да се броят другите разходи, милионерът се е изръсил поне 35 000 лева само за нощувките, ясна е простата сметка.

Реклама

Версията е, че лидерът на „Воля” кара предизборната кампания в Обединените арабски емирства от страх, че може да бъде подпукан от службите за купуване на гласове. За да си спести излишни неприятности, бабаитът решил да прекара времето до 14 ноември в приятна женска компания, потънал в лукс, вместо да се занимава с бедняците в България и техните предизборни размисли и страсти, които да обикаля със своя майбах за 400 000 лева.

Пари за скъпи удоволствия при Марешки не липсват – какво първо Narod.bg разкри, варненският бос е дал устна заповед връзката на неговите 17 бензиностанции с НАП да бъде прекъсвана всеки ден между полунощ и 5 ч. сутринта.

Така тонове продадено гориво остава извън полезрението на данъчните, а Марешки харчи припечеленото с палавници в Дубай.

ВИДЕОТО ТУК: https://fb.watch/99-enyz9ej/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.