Само в Narod.bg: Корнелия и Бойко вече не се крият – играят заедно срещу Румен Радев

4 4 660

Новият политически дует, за който отдавна се говори, но пръв Narod.bg писа, вече не е тайна. Лидерите на БСП Корнелия Нинова и ГЕРБ Бойко Борисов запяха в един хор срещу президента Румен Радев и служебното правителство.

В мръсния тандем водещата фигура, естествено, е бившият премиер. Каквото каже Борисов, Нинова го повтаря почти едно към едно, ако не в същия ден, най-късно на следващия, алармира източник на Narod.bg, следящ отблизо подмолните течения в хунтата ГЕРБ-БСП.

Ярък пример за договорката е координираната атака към служебния кабинет на Румен Радев, при която и Бойко, и Корнелия поискаха разписките от машинното гласуване да бъдат броени и ръчно. Това бе подплатено с решение на ЦИК, за което гласуваха договорилите се за нова тройна коалиция ГЕРБ, БСП и ДПС.

Последната обща изява на Нинова и Борисов е относно фойерверките на лидера на ГЕРБ, че има 228 допълнителни машини за гласуване, с които се целяло манипулиране на вота на 14 ноември.

Както първо Narod.bg разкри, машините са доставени от Иван Тодоров – Сиелата по поръчка на Бойко Борисов, но предизборният капан, приготвен за служебния кабинет, щракна на празно – пазач изпя криминалната схема на Бацетата.

Реклама

Измамата с въпросните 228 машини бе осветлена и от IT специалисти, които обясниха, че подмяна не би трябвало да е възможна без външна намеса, но въпреки това и двамата аналогови политици Нинова и Борисов обясниха, че някой може „да пипа“ софтуера.

Бърза справка в медиите показва, че на 2.11.2021 г. Борисов завява: „Софтуерът за машинното гласуване е пипнат“. Само ден по-късно, на 3.11.2021 г., Нинова пропищя: „Имаше съмнения, че се пипа софтуерът на машините и може би са основателни“.

Председателката на БСП, която доведе социалистите до невиждано дъно, дори не си прави труда да използва различен речник от този на „опонента й”, но явно НГДЕК се е приравнило с училището в Банкя откъм богатство на езика.

Не е случайност, че на 6 ноември 2021 г. Баце рече: „Има 228 машини извън тези за гласуване, с тези машини могат да си правят каквото си искат“.

Отново ден по-късно Нинова му приглася с позиция на Изпълнителното бюро на БСП: „Нашата проверка показва, че има 228 машини извън поръчаните. Ако са за резервни части, защо са нови“, пита Нинова, макар да е пределно наясно за каква измама иде реч и кой е организаторът й.

Най-интересното е, че спряганите за далеч по-близки до ГЕРБ – ДПС, са много по-обрани в изказванията си и не следват плътно криминалните завети на Бойко Борисов. За сметка на това обаче Корнелия Нинова го цитира всеки ден с надеждата да се види като министър-председател в бъдещ кабинет на ГЕРБ-БСП-ДПС.

4 Коментара
  1. !!! казва

    Нищо няма да им помогне на герберасто-комунистическите боклуци.

  2. Локо Сф. от 1956 казва

    Стига провокации. Само олитофрени може да повярват, че ще има съюз между ГЕРБ и БСП.
    Чудя се и на „Народ.бг“ как може да оповествява тези фантазии. А, може някой и да им плаща.

  3. […] Само в Narod.bg: Корнелия и Бойко вече не се крият – играят … […]

  4. […] Само в Narod.bg: Корнелия и Бойко вече не се крият – играят … […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.