Измама в Narod.bg: Бойко тайно поръчал нередовни 228 машини за гласуване, за да опорочи вота – пазач на склад изпя мръсната схема (ЦЯЛАТА ИСТИНА)

3 13 186

„Това са точно 228 хил. гласа. Какво дирят при нашите машини 228 други фалшиви машини? Единствен гарант за това е Бойко Рашков. Той може да прави каквото си иска. На Бойко Рашков да му имам доверие, че няма да набута флашките вътре?” Така пропищя ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в Симеоновград срещу изненадващата поява на 228 несертифицирани машини за гласуване, с което ГЕРБ се гласеше да развее бяло знаме, че вотът е опорочен.

Източник на Narod.bg обаче разкри каква е схемата – машините, всъщност, са поръчани на „”:

Фирмата доставчик – Сиела Норма със собственик Иван Тодоров, поръчва допълнителни машини по свое усмотрение и по нечия заявка. Сценарият е бил тези допълнителни машини да се озоват до сертифицираните устройства, за да може някой да гръмне бомбата, че се фалшифицира вота с нерегистрирани машини.

Съвсем неслучайно от няколко дни бившият премиер Бойко Борисов говори как „машините били пипани”. И е трябвало изведнъж, няколко дена преди изборите, вероятно във вторник, ГЕРБ да излезе с информацията как в склада „са открити” допълнителни машини до сертифицираните.

Реклама

Само че преди ден един съвестен човек – пазачът, отговарящ за входа на склада, където се съхраняват сертифицираните машини за вота, забелязва, че се доставя и „друга стока” – въпросните допълнителни устройства, които не били упоменати в протокола, с който той разполагал.

Човекът се усъмнил, защото имало един тир в повече и подал сигнал. Така машините не стигат до охранявания склад, където са сертифицираните устройства. Остават навън, където са и в момента. През това време поръчалите скандала разбират, че схемата е секнала, и решават мигновено да обявят, че се готви измама на принципа „Крадецът вика: Дръжте крадеца”.

От фирмата-доставчик „Сиела Норма” се изсулват, че нямат право да коментират, тъй като „подлежели на санкция”. Документите, разменени между ЦИК и „Сиела Норма” показват, че машините са собственост на доставчика. Същият публично заявява единствено, че машините били за “Албания, Грузия и за други дейности”.

ЦИК казват, че не знаят какви са тези машини и същите 228 устройства нямат общо с вота. ЦИК не е възлагало на доставчика „Сиела Норма” да поръчва каквито и да е било допълнителни устройства.

Сещате ли се се какво е трябвало да стане? Да се внесе неяснота и съмнение за фалшификация на вота непосредствено преди неговото провеждане, за да може хората да се демотивират и да не гласуват.

Кой има интерес от това – мутрата Бойко Борисов, за когото добре платената държавна администрация от писарушки и хрантутници ще гласува с удоволствие. А това е цяла армия – близо 200 000 пряко заети в администрацията, чиито близки и роднини също са заставени да гласуват за гербопитеците.

3 Коментара
  1. ЦАЧЕВА, ЦЕЦКА ЦАЧЕВА казва

    ХАЙДЕ ДА МИНАВАТ ТЕЗИ ИЗБОРИ ,ЧЕ БАЦО Е МНОГО В ДЕРТОВЕ,СЪСТАРИЛ СЕ Е ПОНЕ С 10-15 ,АХА-АХА ДА ИЗПУШИ

  2. Мамунчу казва

    Хахаха!!Още колко мурафети знае Баце!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.