Ива Митева бяга от Слави, получила паник атаки заради провала на чалга партията „Има такъв народ”

4 11 169

Партията на Слави Трифонов се срина, в момента дори най-оптимистичните стакмистики й отреждат четвърто място, след като бе водеща на отминалите предсрочни избори, припомня Narod.bg.

Най-тежко сривът на „Има такъв народ” и отровната атмосфера в партията изживявала шефката на парламента Ива Митева. Доколко може да се вярва на хора, които все пак не са с медицинско образование, тя все по-често показвала симптоми на паник атаки.

От една страна Митева била безкрайно благодарна на Слави Трифонов, че я издигна до председател на парламента, като втората жена след Цецка Цачева на този най-висок пост и така завинаги остава в историята на Народното събрание и на България, пише „Уикенд”.

Реклама

От друга страна, обаче усещала, че „Има такъв народ” с двата провалени мандата, се срива по-бързо, отколкото е нормално, а това вреди и на самата нея в личен план. Кой иска да е на страната на губещите?

Ива Митева доста открито намекна, че обмисля да се оттегли. „Ако и този път се провалим и не успеем да съставим правителство и не се случи промяната, мисля, че няма смисъл да участвам повече в политиката.

Нека да видим как ще мине кампанията и как ще продължим напред” – заяви Митева тези дни от телевизионния екран.

И явно този път, за разлика от предишните си колебания, е решена да изпълни заканата си.

4 Коментара
 1. Калина Колева казва

  Ами сега е времето да се видят плъховете напускащи потъващият кораб ИТН.
  А,че Слави продаде народът на Орлин Алексиевци,Пеевци,Догановци Борисовци всички го видяха.Оказа се най- лукавия търгаш и страхливец.Даже и швсто място му е много.Потъва в забвение нещастния самотник.

 2. Futurehealth казва

  стволови клетки https://www.future-health.bg/

 3. майната казва

  По лошото е, че се опита да излезе в бяло, след като спука балона с лай..та.! А Ива Митева игра за този номер ! И то със сърце?

 4. Атанас Кирилов казва

  Народняци, нещо бъркате с аритметиката- забравяте ПКП Цвета Караянчева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.