ГЕРБ-Плевен до Narod.bg: Бойко, не те ли е срам? Даниел Митов ни пробутва калинки, раздават се пари на едро за купуване на изборите (ПИСМО на отвратени от Борисов)

1 13 170

Писмо на избиратели от ГЕРБ в Плевен до Narod.bg показа пълното отвращение на обикновения гербаджия към безобразията на Бойко Борисов на место ниво и осветляват машинациите и престъпленията, с които шайката се готви отново да се набута в парламента.

Авторът на сигнала ще оставим анонимен от реалната опасност, макар и гербаджия, да му се случат куп неприятности.

От текста разбираме, че след серията ни публикации за предизборните далавери на ГЕРБ в Плевен Баце изпратил доверения си Даниел Митов – Къдравата Сю, да потушава бунта в градската структура с оглед личното му отношение към налагането на калинката Десислава Трифонова, която бе шеф на Българската агенция за инвестиции.

Това е същата некадърна връзкарка, която бе изрината от шефското място в БАИ, след като срещу 38 000 лева месечна заплата не доведе и 1 лев инвестиции.

На пожар Буци и неговата ОПГ организираха серия от срещи с различни групи хора с цел да наложат калинката Трифонова. В същото време НАП-Велико Търново притиска фирми в Плевен за подкрепа на Трифонова. На част от срещите дори не са допускани и хора от листата.

Същевременно се раздават спари на едро в общините Плевен и Кнежа за купуване на гласове, гласи сигналът до Narod.bg.

Нашите читатели, за чиято партия сайтът ни е публикувал стотици разследвания, пишат още:

Г-н Борисов,

– Защо допускате Митов да се разпорежда с оглед на това, че преди време в ефир самият Митов се изпусна, че ГЕРБ са корупционна схема и вие с действията си потвърждавате това?

– Вие толерирате ли това или Америка ви казва да го държите?

– Интересен факт е, че на изборите през юли Митов се провали категорично като водач на листа в София.

Реклама

– Томислав Дончев, отговарящ за Северна България, е бил бесен на Митов за намесата му в Плевен. Голяма част от учредителите на ГЕРБ на глас припомняли повратливата природа на Даниел Митов и отношението му към Борисов в миналото.

Всички членове на ГЕРБ са бесни на разгрома в София от Даниел Митов и питат няма ли няма най-сетне да подаде оставка като шеф на столичния щаб, където в един от районите ГЕРБ е разгромен с почти 20 000 гласа от Демократична България и се очаква и втора поредна загуба в София.

 – Не следва ли, когато изборите са провалени, и то тотално, тези, които са отговаряли за тях, да подадат оставка?

 – Не му стига София, а сега се е заел да унищожи и Плевен с кандидатури на хора извън Плевен начело с учителката и уволнената шефка на инвестициите?

– Митов лично е презентирал Трифонова на Борисов за народен представител, ще носи ли отговорността за евентуална загуба на изборите?

– Борисов отказа предложението за среща с жителите на Червен бряг неслучайно. Това се дължи и на разкритията на Narod.bg за мутрата Пламен Тачев и злоупотребите, извършени от него в Плевен и Червен бряг.

– Защо като водач на листата в Плевен беше поставен  Валери Лачовски от Кнежа? Нямаше ли плевенчани?

– Защо поставихте напълно непознати за Плевен лица и очаквате някакви  резултати? Защо не посетихте Плевен тази кампания?

Не ви ли е срам?

Защо допускате в последните, а и във всички тези години, кръгът Пеевски и кръгът „Капитал“ да са началник-кадри на партия ГЕРБ? Като се почне от Влади Горанов, Младен Маринов  и се приключи Дянков, Трайчо Трайков, Христо Иванов.

– С какво е ценна за ГЕРБ калинката Десислава Трифонова?

– Откъде ще ни докарате кандидат за кмет следващите местни избори? Може да сложите Пламен Тачев или Валери Лачовски и да приключите завинаги с ГЕРБ в Плевен, завършва гневното писмо на гербаджиите.

1 Коментар
  1. Futurehealth казва

    стволови клетки https://www.future-health.bg/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.