„Напудреният нос” Тодор Попов вдигнал по една къща на всяка любовница, 7 млн. се стопиха с ВиК в с. Ивайло (СНИМКИ)

2 11 051

Кметът на Пазарджик Тодор Попов, който бе заловен пиян и с напудрено с колумбийски екстри носле зад волана, инвестира кешираните от престъпните обществени поръчки пари в удоволствия – плейбоят от Пещера е построил по една къща на всяка от двете си любовници, алармира източник на Narod.bg от града край Марица.

Прелюбопитен е фактът, че жилищата на любимата му метреса – „златното момиче” Ренета Камберова, и на новата еротична играчка, за която тепърва ще информираме, са в границите на неговото имение, построено през 2014 г. в село Паталеница.

От птичи поглед се вижда покрит басейн, голяма къща, фитнес зала, изкуствена река, шикозно озеленяване и още няколко постройки, включително парник. Точно в тези „няколко постройки” е заровено кучето – две от тях са абсолютно идентични и се обитават от любовниците му, докато в голямата къща са се курдисали съпругата на Тошо и двете му дъщери, разкри още източникът на Narod.bg.

Според местните Попов е станал толкова нагъл, че харчи откраднатите пари за скъпи удоволствия без никакви притеснения от санкции. А кражбите са много и все на едро.

Реклама

Една от най-бруталните напоследък е грабежът от водния цикъл на близкото с. Ивайло. За подмяна на ВиК в селото, което се води квартал на Пазарджик, са отпуснати 7 милиона лева. Накрая, обаче, се направиха едва 7 улици, т.е., всяка глътна милионче. Време е ДАНС да изземе документите за тази обществена поръчка и да провери как точно за разходени парите и колко от сумата е изтекла към чекмеджето на Тодор Попов, който в корупцията копира едно към едно своя мутренски идол Бойко Борисов.

Друга по-малка, но показателна измама е с парка на с. Црънча. Тук за катерушки и пейки се отчетоха похарчени 350 000 лева от дарение, като пейката от 100 лв. е отчетена по хиляда, а катерушките, пробутани за чисто нови, всъщност са рециклирани, докладва информаторът на Narod.bg.

„Хубав е в паркът, с който Црънча заслужено се гордее. Парк, който успяхме да направим за 4-5 месеца. И направихме не само него, но успяхме да ремонтираме читалището, да направим ремонт на стадиона и да подобрим цялостната физическа среда. Това е огромна територия, която е облагородена. Направени са пейки, беседки, барбекюта – покрити, закрити, с вход, с детски площадки – всичко, което е необходимо, за да изпълним волята на  дарителя”, разсмива с глупостите си фенът на колумбийския прашец.

2 Коментара
  1. […] „Напудреният нос” Тодор Попов вдигнал по една къща на… […]

  2. […] От птичи поглед се вижда покрит басейн, голяма къща, фитнес зала, изкуствена река, шикозно озеленяване и още няколко постройки, включително парник. Точно в тези „няколко постройки” е заровено кучето – две от тях са абсолютно идентични и се обитават от любовниците му, докато в голямата къща са се курдисали съпругата на Тошо и двете му дъщери, пише още сайтът Narod.bg. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.