Корнелия, скрий се! Бойко Рашков потвърди новината на Narod.bg: Готви се скандална коалиция ГЕРБ, ДПС и БСП

6 9 590

Номерата на Корнелия Нинова за нейната морална чистота и вярност пред идеите на Димитър Благоев вече не минават – вътрешният министър Бойко Рашков потвърди новината на Narod.bg, че тарторката на БСП е била на тайна среща в Цигов чарк с хора от ГЕРБ и ДПС, на която е обсъждано коалиционно управление след вота на 14 ноември!

Съвсем неслучайно спявката на триглавата хунта съвпада с деня, в който кметът на Пазарджик Тодор Попов бе спипан фиркан и надрусан зад волана на своя мерцедес – патерицата на Баце е бил един от участниците в заверата, потвърди източник на Narod.bg, запознат в детайли с плана на статуквото.

В нашата дописка описахме, че срещата се е състояла във вилата на доктора-милионер Михаил Тиков в Цигов чарк, като от ДПС е присъствал приближеният до Доган бивш седесар Йордан Цонев – Данчо Ментата, който е заместник на трудно артикулиращия българска реч Мустафа Карадайъ.

Бойко Рашков днес потвърди информацията с думите, че тайна среща на ръководни фактори на ГЕРБ и ДПС се е провела преди дни в курорта „Цигов чарк”. „Целта на разговорите била бъдеща коалиция между двете партии”, ясен бе Рашков, който управлява министерството с най-много чувствителна информация.

„Тези, които доскоро криха, че са коалиционни партньори, са направили една среща на „Цигов чарк” миналият петък. „Случайно” съвпада с деня, в който беше проверен кметът на Пазарджик и любимец на Борисов и който отказа да даде проба за наркотици и алкохол”, цитираме едно към едно шефа на силовото ведомство.

По думите му срещата е била проведена в къщата на „известен лекар, собственик на частна болница”, където се ваксинирали публично представители на ДПС и ГЕРБ, очевадно посочвайки собственика на „Софиямед” Михаил Тиков.

„В неговия дом е проведена политическа среща между представители на ГЕРБ-СДС и ДПС. Присъствал е и един от заместник-председателите на ДПС (Йордан Цонев, б.ред.), който заявил, че ще управляват в коалиция след изборите, включително с една лява партия”, даде подробности Рашков, който все пак се показа джентълмен и не посочи директно БСП и Корнелия Нинова.

Реклама

Narod.bg обаче няма претенции за галантност, затова продължаваме темата – в свой пост от вчера лидерката на БСП доста несръчно се опита да опровергае нашето разкритие за заговора й с Бойко и Доган, като написа следното:

Чудя се – да се смея ли, да плача ли за равнището на опонентите си. А така ми се иска те да са по-силни и смислени, за да е по-интересно.

Някакъв маргинален сайт, за който мълвата носи, че е на Цветан Цветанов написал, че с невзрачна “Шкода” и забрадена съм посетила Борисов в Банкя, където ме бил „купил“ за сумата от 5 до 10 млн. евро и щял да ме прави премиер.

Как не ви омръзна една и съща лъжа толкова пъти?! От 2018 г. досега, зададат ли се избори, все едно и също – Борисов и Нинова се разбраха. Сменете плочата малко. Тази се изтри.

А, да не забравя – и забрадката ми сменете с нещо по-така.

За нейно съжаление замазването на очите на убедените социалисти се случи прекалено рано – днес оправданията й звучат нелепо дори на най-вярващите в тезисите на Маркс и Енгелс след думите на Бойко Рашков.

Затова от Narod.bg имаме само три уточнения – първо, нека Корнелия да провери в тълковния речник думата „маргинален”, очевидно не се отнася за нас, след като изпреварихме дори министъра на МВР с тайната тройна коалиция, която ни готвят заговорниците, второ – екипът ни е виждал Цветан Цветанов само по телевизора, за разлика от нея самата, и трето – в близките дни ще сюрпризираме читателите с още разкрития за пребоядисаната социалистка Нинова, която обича лукса точно колкото своя духовен близнак Бойко Борисов.

6 Коментара
 1. Емил Станоев казва

  Стига сте побликували фалшиви новини бе.

 2. Иванов казва

  Досега атаките срещу Корнелия Нинова бяха методични и упорити, всички в уважавания от мен сайт Поглед. Сега за моя голяма изненада, дни преди изборите се появяват нови атаки, вече не от в. Поглед, който като че ли забрави за нея, а от НАРОД. Като се има пред вид , че омразата на един милионер, пловдивският социалист Георги Гергов е подплатена с огромни суми, остава ми единствено да мисля, че всичко е въпрос на пари, на много пари. Е ако не от реклами, пари трябва да се заработват някак си, а ние сме свидетели на стотици престъпници по време на изборите, които никога не получават присъди за да се потвърди, че сме не само най-бедната, най-корумпираната, но и най-неморалната държава в Европа. И голямата смъртност не е случайна, провидението ни наказва жестоко.

 3. Я стига! казва

  Не знам дали тази статия не е манипулация, но те са големи и самостоятелни хора и партии, могат сами да решат с кой да се обединяват и с кой не, това е тяхно право! Вие искате да ги командвате ли? Не е ли много нахално от ваша страна?

 4. ТИ ДА ВИДИШ казва

  А най вероятно там да е бил по малкият член на братската ЕНП … МРАВОЯДА Бойкикиев!!!!

 5. Локо Сф. от 1956 казва

  В горенаписаното за тайна среща между партии пише.
  1. Рашков потвърди за участие на К. Нинова в тайна среща мужду ГЕРБ и ДПС. По долу,
  2. Рашков потвърди за тайна среща между ГЕРБ и ДПС. Не беше споменато името на К. Нинова.
  Моля, редакторите на тези провокации за спрат. В противен случай, да не стане горещо за някои провокатори.

 6. […] Корнелия, скрий се! Бойко Рашков потвърди новината на Na… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.