Само в Narod.bg: Надрусаният Тодор Попов заловен след спявка в Цигов чарк в къщата на милионера Михаил Тиков за коалиция ГЕРБ-ДПС-БСП

0 8 356

Надрусаният и пиян кмет на Пазарджик Тодор Попов е заловен от патрул на КАТ на връщане от Цигов чарк, където в компанията на гербаджии и депесари, сред които Йордан Цонев – Данчо Ментата, е обсъждана нова тройна коалиция ГЕРБ-ДПС-БСП след вота на 14 ноември. Narod.bg вече писа, че Бойко и Доган искат да пробутат вярната си Корнелия Нинова за премиер в „правителство на спасението“.

Тайната завера се е състояла в баровската вила в курорта на доктора-милионер и личен авер на Баце – Михаил Тиков, собственик на най-голямата болнична верига у нас.

Новината разкри ексклузивно източник на Narod.bg от структурата на мафиотската ГЕРБ в Пазарджик.

Оказа се, че освен отчет как върви изборната търговия, за което първи писахме, заговорниците са обсъждали как Бойко и Доган отново да останат във властта с подкрепата на Корнелия Нинова, която за своето съдействие е наградена с колосален рушвет, говори се за сума между 5 и 10 милиона евро.

На спявката, освен любовчията с престъпен нрав Тодор Попов, са присъствали неколцина кметове от областта, които са под контрола на хунтата.

Реклама

Домакинът на заговорниците д-р Михаил Тиков е собственикът на най-голямата група частни лечебни заведения в страната през фирмата си „Булфарма”. Не е случайно, че в неговата „Софиямед” се ваксинира Баце и цялата му престъпна свита лакеи.

Освен „Софиямед“ богаташът притежава болница „Пълмед“ – Пловдив, „Бургасмед“, „Здраве“ – Пазарджик, „Здраве“ – Велинград и МБАЛ „Проф. Д.Ранев“ в Пещера.

Михаил Тиков е наясно с плановете на Бойко и компания

Акциите на „Булфарма” са разпределени между Михаил Тиков и неговото семейство. Докторът-бизнесмен е известен като собственик на най-голямата българска здравна верига от болници, медицински центрове и аптеки в най-големите градове, както като и търговец на едро с лекарства.

Освен здравния бизне фамилната група се занимава и със строителна, транспортна и хотелиерска дейност. В момента строи нови жилищни и търговски комплекси в София на парцел в кв. „Изток” и купи терена на бившата ИПК „Родина”, недалеч от най-голямата болница в групата – „Софиямед”, разположена край бул. „Цариградско шосе” при входа за ж.к. „Младост”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.