Само в Narod.bg: Ето кой реди листите на БСП и поведе война с Румен Радев – бившият седесар Калоян Методиев

8 5 533

Корнелия Нинова напълно е абдикирала от най-важния за всяка партия проблем – поставянето на читави и неопетнени хора в листите за изборите на 14 ноември.

Вместо това тарторката на БСП, която Narod.bg на няколко пъти уличи в тайни договорки с ГЕРБ и БСП за бъдещо коалиционно управление, е оставила листите в ръцете на бившия седесар Калоян Методиев       разкри източник на Narod.bg от „Позитано” 20.

Нинова е предала на ръчно управление цялата кампания и реденето на водачите на БСП на изритания от Румен Радев негов бивш съветник.

Корнелия и Калоян се запознали преди 5 години покрай Валерия Велева – Методиев пише месечния анализ на института на Мадам В съвсем официално.

Показателно е, че отношенията между Румен Радев и Нинова се сриват, след като президентът уволнява Методиев. Той е бил назначен там по препоръка и настояване именно на Корнелия.

Калоян, обаче, ѝ внушел, че от президентството го изолира, за да не стига информация до нея, но истината е съвсем друга – причината за уволнението му от „Дондуков” 2 е несправяне със служебните задължение, които в крайна сметка били са сведени само до писане на поздравителни адреси.

За топлите отношения по оста Методиев-Нинова свидетелстват и много от приближените до Корнелия хора от екипа ѝ, на които им е забранено да споделят за ежедневната комуникация с Методиев.

Реклама

Единственият, който не одобрява намесата на бившия младежки кадър на СДС, е Кристиан Вигенин. Калоян Методиев води кампанията ѝ и за пряк избор на председател, като основната му задача била да разпространява компромати срещу опонентите ѝ чрез медии и социални мрежи.

В екипа на Методиев в БСП е младеж от Нова Загора – Васил Стоянов, който е известен сред червените с многобройните си фалшиви профили, както и ръководителят на официалния пресцентър на партията Даниел Минчев.

Калоян Методиев е човекът, който изготвя опорните точки за говорене на представителите на БСП, като и следи колко от тях биват използвани при медийни участия на социалистите.

Ако участието на съответния червен трубадур не съвпада с неговите представи, то той автоматично бива изолиран от медийни събития и обявен за вътрешен враг.

Линията, по която в последните месеци се отсява кой е верен и кой не, са опорките срещу президента Румен Радев. Ковачницата на тези идеи и паралелен пресцентър е офисът на агенция „Рего”, създадена от Методиев.

Всички тези услуги не са безплатни. Според приближени на Нинова всеки месец шефката на БСП отделя значителни суми от уж бедната партия, за да поддържа „Рего” и лично Калоян Методиев.

Очаквайте само в Narod.bg продължение, за да научите какви луксозни вещи и дрехи обича Корнелия Нинова, които хич не пасват на ролята ѝ на лидер на уж социалната партия БСП

8 Коментара
 1. ИСТИНАТА казва

  Как е по – правилно да се ИЗПИСВА, ОПГ „герб-сдс“ или ОПГ „герб-дпс-бсп“???? Извиняваме се на ВСИЧКИ ИЗЛЪГАНИ СИМПАТИЗАНТИ на „бсп“, но ИСТИНАТА трябва да се КАЖЕ, до като се ЧУЕ от ВСИЧКИ!!! НЕ МОЖЕ вече 30 години само да се МЕНКАМЕ, под ЕДНО или ДРУГО ИМЕ!!! НЕ МОЖЕ!!! СТИГА вече!!! НАРОДЕ????

 2. Долна комуняжка мърша казва

  Другарката Сланинова с двата декара дебела, мазна гъзяга и нейното хюмне Калоянчо са от едно и също котило – котилото на СДС и Мангала от Драгалевци.Не забравяйте това.Краставите магарета през 10 баира се подушват!
  Долни, мръсни комуняги!Затова България достигна до днешното дъно – защото след 1989г. нямаше лустрация за комунягите!

 3. Атанас Кирилов казва

  НАРОДНЯЦИ, единствената полза от свободните ви съчинения е подкрепа на Тиквата Борисов. Но ефекта от такива писания е много малък, а вредата за сайта ви е голяма.

 4. БАЦЕ казва

  ТОЗИ БУХАЛ ,ГОЛЯМА ОТВЕРКА СЕ ПРАВИ ,А СИ ОСТАВА МУХЛЬО НАСРАН

 5. ЧЕХА казва

  ЦИРКЪТ Е ПЪЛЕН, ВЪПРОСЪТ Е ДА ИЗЛЪЖЕМ ХОРАТА ТАКА, ЧЕ ДА ЛАПКАМЕ НИЕ, ОЩЕ МАЛКО!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.