Първо в Narod.bg: Бойко Рашков и Георги Панайотов правят внезапна проверка на оградата при Свиленград, вадят нови кражби на ГЕРБ

1 3 232

Вътрешният министър Бойко Рашков и военният Георги Панайотов в момента пътуват към браздата край Свиленград за внезапна проверка на граничната ограда, разкри първо пред Narod.bg източник от Министерството на отбраната.

Целта на проверката е да се намерят нови доказателства за кражбите на ГЕРБ покрай строежа на оградата и рекордното присвояване от „наши фирми”, което доведе до компрометиране на съоръжението за защита от прииждащите бежанци.

Георги Панайотов пътува от София, а МВР министърът Бойко Рашков – от Бургас, където е в работна командировка.

Реклама

С цел да се окрадне колкото може повече, гербаджиите оставиха огромни пробойни по границата

Според нашата информация двамата министри ще посетят участъка от българо-турската граница в района на село Сладун. Поводът са започналите неотложни ремонтни дейности по оградата заради огромните дупки, които зейнаха след похарчените от шайката на Бойко Борисов милиони за оградата.

Ремонтът се извършва по съвместен план, изготвен от Главна дирекция „Гранична полиция“ и Командването на Сухопътните войски. В изпълнение на плана от 29 октомври 20 военнослужещи със 7 специализирани машини започнаха работа по възстановяването на целостта на съоръжението в района.

Очаквайте подробности

1 Коментар
  1. ИСТИНАТА казва

    Е, каква е РАЗЛИКАТА от ПРОВЕРКИТЕ на „ремонт на язовири“ направени от МИНИСТЪР „ЧУЖДЕНЕЦ“ и ПРОВЕРКИТЕ на „строеж на ограда“ направени от МИНИСТЪР БЪЛГАРИН?! Има ли такава? Навсякъде се ВИЖДА ГИГАНСКАТА КРАЖБА!!! А, САМО ТАМ ли?! НАРОДЕ????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.