Топ журналист: Дива наглост – Бойко обвинява Радев за вируса, копаем все по-надолу с опорките на ГЕРБ

3 3 684

Всеизвестният със своята наглост Бойко Борисов обвинява президента Румен Радев за трагедията с коронавируса, но „забравя”, че 14 месеца от пандемията България бе в лапите на ГЕРБ – от март 2020 до май 2021 г., припомня Narod.bg.

Топ журналистът Иван Бакалов описа перфектно машинациите на Буци с пост във фейсбук, вижте го:

Дива демагогия и наглост – Борисов в характерния си стил обвинява Радев за жертвите от ковид. Това е моделът, който въведе в политическия живот – природни бедствия, световни кризи, катастрофи – всичко се хвърля като вина на политическия противник.

Реклама

Това упражнение прави от 2005 година насам, още като се кандидатира за кмет. Като стана премиер 10 години обвиняваше „предишните“ и опозицията.

Лъжи и демагогия. Като се появи Радев, си го избра за главен противник и му приписва всичко.

Политическата безизходица, в която партиите вкараха страната с неспособността си да излъчат правителство, докара две служебни правителства на президента. На Борисов му дойде таман.

Приказките му не са изненада. Изненада е как образовани уж хора повтарят като папагали опорките му. Впрочем, и това не е изненада вече. Копаем все по-надолу.

3 Коментара
 1. миуи ваниуи казва

  абе прав е кожата спасява нали се сещате , че след месец – правителство на протестните партии + Радев президент …. малииии ще иска да не се е раждал

  3

 2. Кристо казва

  На пожарникаря ще му се признаят 12 години от доживотната присъда!
  Бива крадене, но това на мутрата си е жив геноцид!

 3. майната казва

  Отвратително е ! Да се допуска до публичното пространство „човек“ като него ? Как става това ? Трябваше отдавна да е подсъдим !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.