СКАНДАЛ в Narod.bg: Сенчест бизнесмен държи Бойко с нарко компромати! Убиецът на ГЕРБ-Плевен набута любовница в листата, Бойко си трае

1 14 539

Сенчест бизнесмен, съдружник на Бойко Борисов в наркофирма от мътните мутренски години, е физическият убиец на ГЕРБ-Плевен, разкри Narod.bg.

Наш източник от партийните редици призна, че наивните избиратели най-сетне стоплили, че бившият депутат Пламен Тачев Петров се разпорежда с листите в Плевен както намери за добре.

Причината – Тачев държи Бойко с нарко компромати, затова прави каквото си ще с партийните редици на гербопитеците. Последната му наглост е да набута любовницата си в листите за вота на 14 ноември.

„Кога прокуратурата ще му повдигне обвинение за безчинствата и злоупотребите с обществени поръчки свързани с водния цикъл на Плевен и пътно строителство в община Червен бряг чрез фирма ВИА ГРУП на скандално известния циганин Илия Кирилов?

Защо не дават работа на българи? Чрез влиянието си и информацията, с която Тачев разполага срещу Борисов, мутрата постави любовницата си Петя Митрашкова на второто място в листата въпреки нейната неразпознаваемост и некомпетентност.

Плевенчани са обявили война и са казали, че няма да подкрепят листа, съставена от хора извън Плевен”, ясен е източникът на Narod.bg.

Пламен Тачев Петров 12 години лъска мутренския си имидж като депутат от шайката. Кой е той обществото си припомни след 12 май 2021 г., когато третото правителство на Бойко Борисов отиде в историята и бе заменено от служебния кабинет с министър-председател Стефан Янев.

Тогава в парламентарната Комисия по ревизията н мутренското управление показания даде зърненият бос Светослав Илчовски, който разкри, че депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев е истинска мутра, облечена във власт.

Заради осветляването му сенчестият бизнесмен, който бе депутат от 2009 до май 2021 г., бе принуден да се откаже от листите на партията на изборите на 11 юли.

Тачев беше един от кадрите на ГЕРБ, които бяха уличени от Илчовски по време на изслушването му в комисията на Мая Манолова преди разпускането на 45-ото Народно събрание.

Реклама

Името му беше споменато заедно с това на Анатолий Иванов като хора, които са „назначили” директора на местното подразделение на „Напоителни системи”, от когото Илчовски се оплакваше, че му поискал такса „спокойствие”, за да си гледа земеделието.

„Първо трябва да платиш на местния депутат, а на държавата може и по-късно”, обясни какво е чул от гербопитеците в Плевен, докато описваше историята на поисканите плащания.

Официалният мотив на Пламен Тачев да се оттегли от листата в ГЕРБ-Плевен е желанието му „да предаде щафетата на по-младите”.

„От позицията на народен представител в 5 парламента, имам самочувствието, че съм свършил много. Наясно съм, че не всичко. Но повярвайте, сърце и душа съм давал за каузата ГЕРБ и за това да направим живота на хората по-добър.

И ако има нещо, което не съм свършил, се надявам следващите колеги, които ще стъпят след мен, да го сторят. Със своя авторитет, опит и знания винаги ще съм на разположение и ще им помагам“, казва Тачев в публикация във фейсбук.

Скандалът предизвика „ефекта на доминото” – областният координатор на ГЕРБ-Плевен Мирослав Петров оттече в канала „по лично желание”.

На негово място бе избран друг далавераджия – Валери Лачовски (дотогава – общински ръководител на ГЕРБ в Кнежа и прокурист на МБАЛ-Кнежа от 2012 г., превърнал града във фамилно владениу, б.ред.).

През 2017 г. Пламен Тачев се класира за депутат с преференции от Плевен, като тогава дори измести Цецка Цачева.

Пред Нова мутроподобният бизнесмен призна, че се смята за член на ГЕРБ от 1981 г. „откогато датира приятелството ми с Бойко Борисов, от тепиха”.

„Ние с г-н Борисов сме били всичко, което могат да бъдат едни мъже в живота – приятели, бизнес партньори. Животът ни срещна в школата на МВР, факултет, пожарната”, реди историята си Пламен Тачев.

Очаквайте продължение: какви са били Бойко и Пламен Тачев, с какви компромати мафиотът от Червен бряг държи Баце и защо фирма за сапуни на Борисов се оказа замесена в международен наркоканал?!

1 Коментар
  1. […] СКАНДАЛ в Narod.bg: Сенчест бизнесмен държи Бойко с нарко к… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.