Мръсотия в Narod.bg: Тодор Попов издържа жена и две любовници, на всяка купил кола по 100 бона (ПИКАНТНИ СНИМКИ с Ренета Камберова)

4 23 279

Кметът на Пазарджик Тодор Попов, който стана национално известен с далаверите под чадъра на ГЕРБ и със залавянето си пиян и надрусан зад волана отпреди дни, се оказа плейбой като своя патрон Бойко Борисов, гласи нов сигнал до Narod.bg.

Пещерския мачо, който четвърти мандат обезкървява бюджета на Пазарджик с компрометирани обществени поръчки, пълнейки свое чекмедже, издържа съпруга и две любовници. Докато залъгва жена си Силвия, че ще е верен баща на двете им дъщери, петимният за ласки кмет обслужва в спалнята „златното момиче” Ренета Камберова.

Тарикатът, който на 26 декември ще стане на 54, от години е Шегър деди на гимнастичката, която на 12 септември стана на 31.

За да му е под ръка по всяко време, Тошко назначил световната шампионка от Измир и олимпийска от Рио де Жанейро да трупа стаж в… общината. Съпругата му ги беше разкрила и мръсникът уж успя да я омилостиви и да я излъже, че ще прекрати отношенията си с Ренета. Силвия обаче е наясно, че това продължава, както цял Пазарджик също знае, пише в сигнала до Narod.bg.

Именно Тодор успя да намъкне Ренета в общината като съветник и шеф на спорта. Милионерът от далавери редовно я глези със скъпи подаръци, купи ѝ джип за 100 000 лева, води я по курорти само при негови доверени хора, ваканцуват и в чужбина, разбира се.

В същото време лъже жена си, че пътува по служебни ангажименти, но тя е наясно с изневярата му.

Любовната играчка на Тошо е председател на сдружение „Пазарджик спортува“, което печели редица проекти от Министерството на спорта и не само – разбира се, изцяло с помощта и връзките на Попов и с рамо от бившия министър на хунтата ГЕРБ Красен Кра)лев.

Сдружението върти куп държавни и общински пари, но зад цялата схема основна роля самият кмет. Лесно може да проверите в гугъл по какви проекти работи въпросното сдружение.

Реклама

Две поредни години печели големи проекти по станалата печално известна програма за младежки дейности по закона за хазарта, за която стана ясно, че пари се раздават само на близки на ГЕРБ организации. Ето ви информация от официалния сайт на община Пазарджик:

https://pazardzhik.bg/bg/sabitiya/vstapitelna-kragla-masa-ot-proekta-zalagam-na-sebe-si-a-ne-na-kasmeta/

Хората тук са отвратени, че такъв пропаднал тип управлява нашия град. Всички останали негови схеми са ясни на всички. Споделям тази информация за него и Ренета с една цел – да се знае, че този човек не струва както в професионалния си живот, така и в личния.

Жалко и за Ренета, която всички в Пазарджик обичахме като нашето златно момиче. Тя обаче се оказа обикновена златотърсачка, която се превърна в държанка на 23 години по-дъртия Попов.

Толкова е влюбена и загубена, горката, че не можете да си представите. Да не говорим колко отвратително и непочтено е да се представя за светица в публичното пространство, да работи по проекти за младежта и да дава съвети на младите хора за правилен живот, а всъщност самата тя да води един таен живот, да разбива семейства и да бъде любовница на доста по-възрастен от нея мъж.

Такъв ли пример трябва да дава една олимпийска шампионка?, завършва с въпросителна сигналът до Narod.bg.

Според втори източник от общината, от близо година разпасалият се пещерец има втора метреса, която е малко по-възрастна от Ренета Камберова.

За да я вкара в леглото си кметът я покорил по изпитаната вече рецепта – кола за 100 хиляди лева и скъпи подаръци. Повече по темата Narod.bg ще изнесе в отделна публикация.

Интересното е, че съпругата Силвия стои с широко затворени очи за мръсотиите, защото също е поглезена с чисто ново луксозно инфинити, което избягва да шофира в региона, за да не дразни окаяните от мизерия пазарджиклии, ясен е информаторът на Narod.bg.

4 Коментара
  1. Good morning казва

    Boiko e peeeras I ebe shterka si

  2. […] Мръсотия в Narod.bg: Тодор Попов издържа жена и две любовни… […]

  3. […] Мръсотия в Narod.bg: Тодор Попов издържа жена и две любовни… […]

  4. Легионер казва

    РАЗСТРЕЛ !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.