Куриоз в Narod.bg: Калинка на БСП кадрува в ГЕРБ-Плевен, зрее бунт срещу калинките на Корнелия и Бойко

0 11 354

Избирателите на ГЕРБ в Плевен се разбунтува срещу номерата на Бойко и партньорката му Корнелия Нинова. Сигнал до Narod.bg разкрива за предизборен разкол – местните гербаджии отказват да гласува за некадърните калинки, спуснати от Баце и Нинова в гонене на собствените им политически цели, поставили червена калинка да кадрува в структурата на гербопитеците.

Ето какво пишат до Narod.bg изнервените от номерата на Мутрата избиратели:

Господа, моля ви помогнете! Пиша ви за последен път, защото всичко, което се случва в Плевен, минава всички граници. Освен, че обслужваме и се кланяме на калинката Трифонова, започнаха да ни командват и от БСП. Историята се повтаря с нови герои.

Ако в миналото Васил Антонов командваше Мирослав Петров, за да държи ГЕРБ в спящо положение, то днес ситуацията не е по различна.

Бившият кандидат-кмет от БСП – калинката Илиян Йончев командва и казва какво да се случва в структурата на ГЕРБ-Плевен. Неуспелият кандидат за кмет на Плевен и псевдо юрист се взел на сериозно и заедно със служителя на ДАНС Людмил Маринов се опитват да се правят на кадровици.

Реклама

Плевен отдавна е център на скандали и интриги и се шушука за съмнителните дейности на кандидат депутатът и служителя на ДАНС в миналото.

Изолираха цялата листа и всички работят за глупавата калинка Десислава Трифонова. Чрез „водача” Валери Лачовски, който изпълнява всяко тяхно желание, двамата искат да смажат всякаква конкуренция, за да могат да имат „влияние” в Плевен.

Истината е, че водачът на листата Валери Лачовски няма никаква дума и авторитет за нищо. Ходи като кученце зад полата на Трифонова. Каквото му каже кака му Деси, това прави!

Всички от листата са се отвратили и настроили срещу него. Да не говорим, че говори пълни глупости и е неграмотен по повечето от темите в кампанията.

Очаквайте продължение по темата, за да научите коя мутра държи Бойко Борисов с компромати, за да постави любовницата си в листата на ГЕРБ-Плевен

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.