Колко милиона наля Москва в агента Ахмед Доган? (вижте как се прави гуша с дитирамби за ДПС)

0 4 085

Гледам, че все още има хора, които се впечатляват от лъжата на мъжката секретарка Карадайъ, че неговият работодател Доган имал златен медал от конгреса на САЩ.

То да е само това. Всичко, свързано с изваяния от КГБ и ДС образ на Доган като спасителя на България от етническа война е една ОГРОМНА ЛЪЖА.

Лъжа, в която са участвували и участват стотици агенти на Държавна сигурност, маскирани като социолози, политолози, журналисти и какви ли не още – лози.

Тук са изхарчени десетки милиони, за да се втълпява тази лъжа в главите на българите.

За миналият век това е най-мащабната акция за дезинформация, ръководена от Москва и насочена към България.

Реклама

Тепърва предстои да започне осветяването на тази гигантска манипулация на Москва с цел владеенето на ключа към властта в България чрез ДПС, използувайки наивността и ниската грамотност на една голяма част от мюсюлманите в България.

В тази операция някои хора като Андрей Райчев заработиха милиони. Огромната къща на Валерия Велева е изградена до последната тухла от заработените в тази операция пари.

И много други. Сега сме свидетели на разкритията за кражбите за 8 милиарда.

Допреди няколко месеца това може би изглеждаше преувеличено за някои хора. Да, ама не. Така, че тепърва предстои работата по осветляването на много други мащабни ЛЪЖИ, трудно възприемани за обикновения гражданин.

Пост във фейсбук на дисидентът Петър Бояджиев, лежал в комунистическите затвори заради своите убеждения, заглавието е на Narod.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.