Сигнал до Narod.bg: Натали се хвали с новия ВИП апартамент от ББ за 500 000 лева (блондито натиска Шугър деди да уволни Петър Бакърджиев, вижте защо)

2 4 065

Преден сигнал до Narod.bg осветлява нови детайли от любовната афера на Натали и ББ. Палавата русокоска се хвали наляво и надясно с новото си ВИП жилище „Цариградски комплекс пропърти“, за което Шугър деди се бръкнал 500 000 лева за покупката и обзавеждането.

С жилището се сдобила след като изревала на възлюбения си, че ѝ омръзнало да живее в панелка в близост до пазара на „Красно село“. Освен солената цена, ББ се бъркал всеки месец и за такса обслужване на комплекса – жива охрана, градинар и др. Натали ползва услугите и на домашна помощница, защото била родена за любов, а не да чисти и готви.

От същия Цариградски комплекс Наталка всеки ден я взима автомобил, изпратен от ББ и я кара в дома му, за да може Наталка да обслужва експремиерските телесни нужди.

Аверите на Шугър деди и служителите на НСО се превърнали в лични шофьори на синоптичката. По думите на Наталка всяка вечер нощувала в Банкя, дали е така, като тя се хвали, не можем да кажем.

Но е факт, че нито тя, нито някой от семейството ѝ могат да се позволят лукса, който демонстрират.

Реклама

Именно демонстрациите на лъскави подаръци, жилища и скъпи лимузини вбесявали ББ, на който му писнало от номерата на Наталка, затова ѝ забранил да публикува снимки и фукливи статуси, което много ѝ тежи.

На палавата великотърновка ѝ липсва и нощният живот – не може да се забавлява на раздумка с приятелки  в заведенията и да си пуска селфи къде е била. Всичко това било забранено както на нея, така и на инфантилната ѝ майка. А цената е висока – ако се издъниш, спирам да ти помагам с кеш, озъбил се БиБиКинг. Снимката, която публикувахте в Narod.bg с педикюра с 500 евра вбесила ужасяващо ББ.

Коронният номер на Наталка били крокодилските сълзи и версията как има само майка си, която можела да загуби при ужасна катастрофа в миналото с АТВ. Забравя, обаче, да спомене как е станала катастрофата, имало ли е алкохол и карали ли са АТВ с 12 см токчета с маминка. Така ББ и прощавал всичко.

Последната тв новина около нея е, че Натали вдигнала мерника на Петър Бакърджиев, който я издал една сутрин, че от мощния ѝ джип слязъл колегата ѝ Денислав Борисов и само я злепоставял в ефир. Затова Наталка го сготвила и скоро Бакърджиев щял да бъде на борсата на труда слeд намесата на ББ.

Натали се фука, че хванала ББ като своя златна кокошка, той ѝ обещал цял живот да я издържа. Освен допълнителните финанси Наталка имала сигурно място в телевизията.

ОЧАВАЙТЕ в Narod.bg чатове, в които Наталка разказва какво обича да пие ББ и къде си държи бутилките с марков алкохол. Натали има снимки.

2 Коментара
  1. Stan казва

    Един мъж никога не е късно да стане за смях!

  2. ХХХ казва

    Е, толкова ли няма папараци да отразят фрапиращата промяна в жизнения й стандарт?!?! И миналата година се чу как са я виждали да влиза редовно в Министерски съвет, след като вече се шушукаше, че е любовница на Борисов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.