Правят ни на идиоти! Кирил Петков е канадец, а избирателите на ДПС в Турция са „възрожденци”

5 5 561

Казусът Кирил Петков възбуди до крайност юридическата общност, партийните централи, медийните измекяри и простосмъртните избиратели. Ще започна с това, че тълкуването на Конституционния съд за статута на бившия служебен икономически министър по никакъв начин няма да се отрази на неговия обществен имидж и на електоралните му резултати, пише в свой коментар анализаторът Георги Атанасов във в. „Минаха години“.

 Същото важи и за президента Радев. Напротив, вердиктът на сенаторите, разположени между ЦУМ и Министерски съвет, силно намирисва на Конституционен белот с белязани карти. Тоест на токсична политическа зависимост от Началника на властта след 2009 насам, а това без съмнение ще мотивира още по-силно тенденцията анти-ГЕРБ.

 Хайде стига са ни правили на идиоти!

 Темата е гнила до корен, а наличието на немалко почтени и честни хора по нейните етажи, не променя цялостния мрачен пейзаж и това се знае от всеки непредубеден и не зомбиран сънародник. Ако не беше така, все някой от от крадците в закона щеше да влезе на топло за три десетилетия пазарна икономика. Да, ама блудницата Темида брани силните и богати като една модерна Раймонда Диен, легнала на релси пред влака, повече от някогашните червени величия Тодор Живков, Андрей Луканов, Иван Славков, Милко Балев и Григор Стоичков, ударени в по-голяма или по-малка степен от чукчето на съдията.

Героите от първоначалното натрупване по правило се ползват от евро-атлантическата индулгенция и вероятно по тази причина дянковци, трайчовци, прокопиевци, московци, добревци, параграф 22 не ги лови. Нищо чудно тук и там да играят и финикийските знаци, а върхът на юридическата проституция бе по корем преди две седмици, когато Административният съд извади новите Господари на хазната, така наречените Цеки от разширения списък “Магнитски”.

 Хайде стига са ни правили на идиоти!

Сигурно е, че 90% от оправдателните и условните присъди на едрите криминални, банкови и политически акули след 10 ноември 1989-та са произнесени в резултат от корупционни мотиви. Който трябва си е платил на когото трябва. Между другото какво става с преписката между ДАНС и прокуратурата за недекларираните банкови сметки, имоти в чужбина на публични личности, сред които се срещат висше и по-малко висши магистрати?!

Така агент Николай е достатъчен като манекен и символ на априорната недосегаемост на Конституционния съд. Обаче към фамозния фигура на демокрацията, която непосредствено след 10 ноември 1989-то пращаше БКП в Сибир и искаше разправя по бързата процедура с комунистите. В последствие се оказа, че въпросният тарикат Георги Марков е бил платен доносник на държавна сигурност по най-гадното направление – връзките с чужденци, разврат и бягство зад граница. Тоест служителят на Института за чуждестранни студенти е докладвал на службите кой с кого спи и кой се готви да се измъкне  през Желязната завеса чрез брак с гражданин на друга държава.

Реклама

По-интересна е историята на демократа Георги Марков след 10 ноември 1989-та. Затова ще се огранича само с неговото присъствие в гладната стачка на 39-те от СДС през лятото на 1991 година срещу Конституцията. Три години по-късно десният марксист от село Веселиново, по-интелигентният Желю Желев, назначи идеолога на градската двойна и тройна реституция въпреки компенсациите на собствениците. 

Важно е да се знае, че споменатият фокусник Георги Марков бе фактор и в управата на футболен клуб “Левски” в периода на руския бандит от европейски произход ала  КГБ Майкъл Чьорни, изгонен като заплаха за националната сигурност от правителството на силния и достоен български премиер Иван Костов. И какво излиза агент Николай уж гладува срещу Конституцията, но малко след това се заклева върху същата Библия, но същевременно обслужва изгоненият от същия знаменател Чьорни. Тоест доносникът лапа президентска заплата, персонална пенсия ала Кремъл и всички прилежащи екстри от данъкоплатцитеу въпреки че работи срещу техния интерес като враг на Конституцията и подлага

на мафиота Майкъл Чьорни. Как при това положение да вярваме на уважаемия съд?! Просто и ясно е – корумпирани подлоги! 

Коя е историческата и фактическата родина?

 Тези кретени от яслата на ГЕРБ,  защото мнозинството от Конституционния съд е назначена от Бойко Борисов чрез неговото магаре Плевнелиев, наистина ни объркаха. Така те принудиха и други като мен, изначало леви избиратели, да се борим със зъби и нокти за десния Кирил Петков, без значение какво ще се получи по-нататък.

 Видно е, че е почтен човек щом като по команда цялото статукво се обедини срещу него. С какво нашенци по света с бг паспорти, каращи таксита, лепящи фаянс и гипс-картон са повече българи от пловдивското момче Кирил Петков?!

Автор: Георги Атанасов

Източник: вестник “Минаха години”

5 Коментара
 1. Сганик казва

  Кирил Петков извади наяве кражбите на Борисов, на министрите му и приближените им фирми. Затова цялата гербава сган вие и скимти.

 2. Иван Смоленски казва

  Ето нещо МНОГО, МНОГО ИНТЕРЕСНО!!!

  Назначеният от Румен Радев за министър в нарушение на Конституцията Кирил Петков по БТВ в разговор с Мария Цънцарова:

  – Провали ли решението на КС претенциите ви за почтеност?

  – Знаете ли, аз не знам защо КС избърза с това решение да бъде 2 седмици преди изборите, те не ми дадоха възможността да дам становище, което щеше да отложи постановяването поне с две седмици…
  ————
  Още веднъж – “което щеше да отложи постановяването /на решението/ поне с две седмици /за след изборите/“.
  ————-
  Сега разбрахте ли защо е било цялото това скимтене на Прокопиевите джендър-медии срещу Конституционния съд?
  Защо е бил целият този напън да се внасят “становища”, все едно има нещо неясно?

  Ето защо е било – за да се отложи с процедурни хватки решението на КС за след изборите!

  Защото имитаторът на промяна е бил напълно наясно как е излъгал и какво решение ще бъде взето.

  Лъжци и узурпатори – това са тези хора.

  И първото, на което ще посегнат, ако им бъде позволено – ще посегнат на Конституцията!

 3. Локо Сф. от 1956 казва

  В края на краищата Кирил Петков се е родил в България и е българин. Това, че е получил след време и друго гражданство и става с двойно гражданство, коя инстанция е предложила този закон и кои са го приели да имат българите двойно гражданство. И оттук след като има двойното гражданство, а в Конституцията е записано, че лица могат да заемат високи постове само с българско гражданство – това не е ли противоречиво и ограничаващо, дадено лице с двойно гражданство да работи за народа си и за България. Значи има противоречия между гласувани закони и Конституция. Кой е виновен.

 4. Яшар казва

  Значи за гласуване може и жител българин от луната да избира, но не може да бъде избиран!!!!
  Или циганина го казва най добре…
  Кога е за работа ДУРГАРЮ, ДУРГАРЮ… А кога е за ядете и пиене, БАФ ТЕ В СИГАНИНА!!!!

 5. Владимир казва

  Не рева за Борисов!!! Този тип трябва да отговоря за много неща! Но Петков посегна на Конституцията! И се изхрачи върху нея! И за това ще бъде и трябва да бъде наказан! Ако стане на неговата, то утре „законно и демократично“ човек роден в Православна България но с турски паспорт, т.е. със задължение да спазва и турсикя закон, току виж, че „законово“ по заповед на султан Реджеп Ердоган върне бурките и правото турците да изнасилват българки както това е ставало само петстотин години! Време е оръжията в Български ръце да заговорят в защита на Православното Българско Отечество!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.