Само в Narod.bg: Корнелия пробутва опорките на Бойко за нова Тройна коалиция – ето как Нинова се разбра с ГЕРБ и ДПС

2 2 575

Корнелия Нинова заигра по опорките на Бойко Борисов с цел след изборите да се стигне до „правителство на спасението” или „правителство на националното съгласие” между БСП, ДПС и ГЕРБ.

Източник на Narod.bg от „Позитано” 20 разкри, че голямата цел на престъпната шайка Бойко, Корнелия и Доган е с общи действия да провалят преизбирането на Румен Радев за втори президентски мандат, за което вече предупредихме.

„Дондуков” 2 остана единствената институция, която противостои на грабежа, затова президентството трябва да бъзе обезглавено и на мястото на генерала да бъде поставена поредната патерица на глутницата, за да продължи грабежът, отсече информаторът на Narod.bg.

Опорките на ГЕРБ за „провалена” от служебния кабинет ваксинационна кампания, ужасът „зелен сертификат”, „оставка на здравния министър Стойчо Кацаров”, „вината на новите” за скъпия ток и т.н., бяха подети мощно от Корнелия, която дори редовите социалисти наричат „Бойко с пола”. https://narod.bg/2021/10/25/%d1%82%d0%b5%d1%87-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8-%d0%b2-narod-bg-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d1%81-%d0%be%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%89-3/

Привидно партенката на Баце не иска да удря по имиджа на Румен Радев, макар че с действията си се опитва да направи точно това.

Реклама

„Поисканата оставка на здравния министър от левицата не е атака срещу президента. Ние сме партия, която представлява хора и когато техните интереси са засегнати е абсолютно принципно и логично да ги защитим от грешните решения на служебния министър на здравеопазването”, пусна в ход тезите на гербопитеците лидерът на БСП.

Пред Нова тв Нинова разправя, че левицата критикувала и други служебни министри като министъра на енергетиката, който не е предприел навреме необходимите мерки за овладяване на цените на електроенергията.

Като политик и юрист, купена от хунтата, Нинова заяви, че ще се придържа към решението на Конституционния съд относно гражданството на Кирил Петков и допълни: „Конституционният съд защити държавността. Върховенството на закона означава законът да се прилага за всички, независимо как се казваш, дали си политик или не. Кирил Петков използва личния си казус политически в предизборна борба като слага разделителна линия между българите в чужбина и българите у нас.

2 милиона българи са навън, но това не означава, че са двойни граждани и че са попълнили документ с невярно съдържание”, продължи предприетата вече от ГЕРБ атака срещу бившите министри и тяхната коалиция „Продължаваме промяната”.

Нинова поиска отсега да бъдат изяснени позициите по важните теми, за да не се губи време през декември и посочи кои са те: „Имаме ли съгласие да намалим ДДС на енергоносителите, да намалим на 9% данъка на храните от малката потребителска кошница, да се обединим около идеята, че трябва да има нова ядрена мощност.“

„Не бива да си позволяваме в зимните месеци да оставим държавата без управление“, категорична бе Нинова и допълни, че също така трябва да се приеме и бюджетът за 2022 г. Всичко това изисква работещо правителство, което ГЕРБ, БСП и ДПС вече са подготвили. Така на хоризонта се задава нова крадлива Тройна коалиция, маскирана като „кабинета на спасението”, начело със старите корумпяги.

2 Коментара
  1. БОР. ВЕЛЧ. бивщо педи казва

    Кирча и Асенча ги изкам с 200. Както и Гоцито.

  2. […] Само в Narod.bg: Корнелия пробутва опорките на Бойко за нов… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.