Само в Narod.bg: Видео показва ортака на Бойко – Тодор Попов, пиян и надрусан зад волана на БМВ Х5 за 130 000 лв., да заплашва полицаи (ДАНС нахлу в община Пазарджик + СНИМКИ)

5 7 262

Ортакът на Бойко в серия компрометирани обществени поръчки в Пазарджик за десетки милиони – кметът Тодор Попов, е записан от боди-камерата на патрул на КАТ да заплашва служителите с байганьовското „Ти знаеш ли кой съм аз”, след като бе заловен надрусан и пиян зад волана на БМВ за 130 000 лева, разкри информатор на Narod.bg.

Едва след като с премрежен поглед забелязал, че полицаят е оборудван с видеокамера, която записва проверката в реално време, нашмърканият кмет се кротнал.

Ексклузивен източник на Narod.bg от община Пазарджик припомни, че преди три дни недоразумението от Пещера, което е четвърти мандат градоначалник на областния град, бе спрян за рутинна проверка, но отказа да даде проба за алкохол и наркотици и според закона автоматично остана без книжка за 2 години. Попов се връщал от предизборен пазарлък с видни депесари по схемата „пачки срещу избиратели“, разкри единствено Narod.bg

Вижте какво се е случило при проверката, която е документирана с видеозапис:

Полицай спира черен джип БМВ за над 100 000 лева (не е ясно как се купува подобен автомобил с честно изкарани пари, при положение, че след последното увеличение на възнагражденията за местните управници в Пазарджишка община от февруари 2019-а Тодор Попов се подписва срещу 2530 лева. Излиза, че поне 5 години сенчестият пещерец не е похарчил и стотинка от заплатата си, б.ред.)

Полицаят иска да направи проверка за алкохол и наркотици. Водачът Тошко, облечен в нежно розово сако категорично отказва.

Реклама

Нервно тропа с крак и търси сметка на служителя с униформа :

– Ти знаеш ли кой съм аз?

– Знам.

Отговорил му учтиво, но безкомпромисно полицаят…

Всяка прилика с истински лица и събития е абсолютно случайна и в никакъв случай не става дума за съмнения за употреба на наркотици, сюрпризира приятелите си във фейсбук местният бизнесмен и общински съветник Благо Солов.

Тази сутрин дойде продължението на драмата с пияния и надрусан Тодор Попов – около 9 часа пред сградата на Община Пазарджик спряха няколко автомобила със софийски номера на ДАНС и един – на НАП.

Те са били ескортирани от полицейски патрулки, също със софийски номера.

По непотвърдена информация криминалистите извършват съвместна проверка за начина на изразходване на публични средства, включително и средствата от държавно делегираните дейности от администрацията на крадливия Тодор Попов.

5 Коментара
  1. Затвор за тиквата казва

    Бой по гробарските прости и крадливи тикви. Скоро и главната тиква и завършен простак, който повярва, че му се е разминало и ще си харчи окрадените милиарди от народа безнаказано.

  2. Тихомир казва

    Браво на полицейския служител,че си е свършил работата.Такива посерковци като тоя оял се крадец се връзват с белезници и се задържат в ареста за неизпълнение на полицейско разпореждане.

  3. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

    сега Рашков ще му скъса путката ….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.