Разследване на Narod.bg: Бойко стана хазартен бос с останките от империята на Васил Божков, бетинг компанията 8888 е негова (вижте кой върти новия бизнес на Борисов)

2 12 741

Бойко Борисов стана хазартен бос! Сикаджията, който три правителства го играеше премиер, е навлязъл в благия бизнес чрез две свои подставени лица – 48-годишния Николай Владимиров Николов и 55-годишния Румен Асенов Чандъров, които са привидните собственици на компанията за залози „Топ Бет” ООД, разкри отлично информиран източник от върха на ГЕРБ.

Николов и Чандъров притежаван равни части от общия капитал, който е за космическите 1 500 100 лева, т.е., двамата държат по 750 050 дяла, всеки на стойност 1 лев.

Учредителното събрание на дружеството е направено на 2 юли 2020 г., (документът ТУК)

„Топ бет” ООД официално е регистрирана преди месец и половина – на 17 септември 2021 г. с адрес София, бул. „Витоша” 180, ет. 3, ап. 9.

Предметът на дейност е показателен: „Създаване и експлоатиране на игрални технологии, организиране на игри, сделки с интелектуална собственост, организиране, в това число и онлайн (след получаване на лиценз за дейността) на разрешени от закона хазартни игри, включително игри със залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, игри в игрално казино, игри със залагания върху случайни събития, и залагания свързани с познаване на факти, както и всякаква друга, незабранена със закон дейност”.

Реално, обаче, фирмата „Топ Бет” е на Бойко Борисов и използва останките от империята на Васил Божков за новата далавера на Мутрата. Накрая ще излезе, че целият екшън с отнемането на бизнеса на Черепа е била с крайната цел на негово място да се намърда сикаджията от Банкя, коментира източникът на Narod.bg.

Реклама

Николай Николов му е един от най-близките през последните 2 години, откакто шайката организира атака срещу бизнеса на Васил Божков с привидно благородния мотив, че хазартът е порок, от който страда най-бедната прослойка на обществото, търкащо талончета с надеждата за бързо забогатяване.

Интересното е, че фирмата на Баце оперира със сървъра на братя Ганеви, бившите 7777, съдружници на Васил Божков. Показателен е фактът, че покрай данданията с Черепа и запорите на фирми Ганеви се разминаха дори без обвинение от прокуратурата, макар и съдружници на бизнесмена-беглец.

Причината е елементарна – Ганеви вече играят с новия хазартен бос Бойко Борисов и наведената прокуратура няма как да се бърка в делата на Шефа и неговите марионетки.

Сайтът на хазартното дружество на Бойко Борисов е www.8888.bg, разкри още Narod.bg.

Димитър и Милен Ганеви, съдружници на Васил Божков в закритата от ГЕРБ „Национална лотария”, в която държат 44%, продължават да живеят в къщите си в столичния квартал „Драгалевци”. Понеже имената им фигурират в корупционния списък „Магнитски”, сървърът им, през който върви онлайн хазартът, се управлява от Николай Николов, разкри още нашият източник.

Поредната схема на Борисов влиза в челен сблъсък с официалните приказки на бившия премиер за целта на удара срещу Васил Божков – да се пълни хазната от не неплатени данъци и лотарията да се превърне в собственост на държавата.

Излиза, че това е поредната лъжа на Мутрата – целта е да се пълни неговото чекмедже през хазарта, отнет от Васил Божков, а не бюджетът, обясни схемата информаторът на Narod.bg.

2 Коментара
  1. СпортингУин казва

    Не препоръчвам на никой да се регистрира в този букмейкър, има къде къде по-добри компании за спортни залози в България, не забравяйте, че скоро лиценз ще получи и SportingWin, който се очаква да предложат за българите платформата на betfair за борсови залози, зарежете ги тия осмици!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.