ИЗПОВЕД: Бойко, прост си! От шофьор на Маджо стана премиер, но не разбра кога да се оттеглиш (ГЕРБ оттича в канала)

3 5 382

Дисидент №1 Петър Бояджиев разкри нещо пикантно около Бойко Борисов и връзките му със СИК. Досега не бе известно, че бившият премиер е бил личен шофьор на един от основателите на трибуквената организация – Младен Михалев – Маджо, видя Narod.bg.

Бояджиев, който от десетилетия живее във Франция, написа интересен пост във фейсбук, в който предвеща краха на хунтата ГЕРБ и на нейния тартор от Банкя.

Ето пълния текст без цензура:

Драги ми Бойко, вярно е, че ти от шофьор на Маджо, който по една случайност ме вози и мен в една тъмна доба, стигна до премиер. Но вярно е, че ти наистина се оказа прост, а не престорено, както го обяви преди време.

Защо пък прост ли. Ами да, ако не беше прост, щеше да се измъкнеш много по-рано, а не сега да водиш предварително обречени на загуба битки. Просто повече нямаш шанс и ако не беше прост, щеше да предотвратиш това преди година, преди две.

Сега вече е късно. Машината е в ход и бъдещето ти е предопределено. Какво ще постигнеш, като излъжеш и на 14 ноември 600 000. Ами нищо. След 14 ноември тези 600 000 ще започнат да се топят като ланският сняг.

Реклама

Твоите хора, накацали по бордовете, ще започнат да хвърчат като тапи на шампанско. Ти ще грачиш, че не било демократично. Ами ще си останеш със граченето.

Цацаров ще отиде в небитието. Гешев ще остане без муниции. Какво прави пушка без патрони? Плаши зайците. Отвън няма кой да ти подаде ръка.

Ти направи руския поток на Путин и така си му върна парите, които му бяхте завлекли с Пеевски. И Путин повече няма нужда от теб. Разкрит агент престава да бъде агент.

Такива са правилата на играта. Чудя се на какво можеш да се надяваш. Валякът е в ход и наистина не виждам на какво се надяваш.

Доган е хитро метър и половина човече и само мисли как да се откачи и да не потъне с теб. Дали ще успее, не знам, но че се опитва го знам.

Така е, който не знае кога да скочи от потъващият кораб, потъва с него. Много неща съм видял. Много възходи и много падения. Е доволен съм, че присъствам и на твоето.

3 Коментара
  1. Затвор за тиквата казва

    Дано.! Това ще бъде най – прекрасния ден!

  2. ЧЕХА казва

    Много точен коментар! В десятката…

  3. ИСТИНАТА казва

    Благодарим Ви, Г-н Бояджиев, за ТОЧНИЯТ КОМЕНТАР!!! Бъдете ЖИВ и ЗДРАВ!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.