Само в Narod.bg: Трета любовна афера на Невяна Митева – в интимния ѝ капан попаднал командирът на ВВС

8 53 827

Поредна любовна афера на кандидата на ГЕРБ за вицепрезидент Невяна Митева бе осветлена от източник на Narod.bg под пагон. Вече разказахме за две интимни премеждия на полковничката – с Димитър Марашлиев – Марата и Тити Папазов, която незаслужено се кичи в високия военен чин. Сега продължаваме любовните романи на Невянка, мома хубава, пише информатор на Narod.bg от редиците на Българската армия.

От 2000 г. Невяна Митева постъпва във ВВС, където е назначена на размита длъжност между ПР и експерт по човешки ресурси, но реално не върши като хората нито едното, нито другото.

Оправната спортистка набързо се ориентира в обстановката и се прицелва успешно в тогавашния командващ ВВС ген. Димитър Георгиев, завърта му главата и с поредната си любовна връзка отново осребрява подобаващо битието си на куртизанка.

Заради нея през 2003 г. променят наредбата за прием във Военната академия, според която там могат да учат само офицери, завършили висше военно училище, а тя не е завършила такова. Това е и истинската причина да не бъде приемана три години поред, а не тиражираната от нея лъжа по медиите, че била дискриминирана.

Влизайки под кожата на генерала, командващ ВВС, Невяна коли и беси в щаба и съсипва съдбите на десетки достойни офицери, дръзнали да ѝ противоречат и да се опълчат на потресаващо наглото ѝ и безпардонно поведение.

Много от тях са уволнени буквално за часове или натирени в далечни поделения, само защото са дръзнали да ѝ подирят сметка за нескончаемите безобразия.

Реклама

През целия си престой във ВВС Митева е показала не само ограничени интелектуални възможности, но и пълен непрофесионализъм и неадекватност в работата си. Разчитайки обаче на височайшата генералска подкрепа и закрила, повратливата Митева, тогава с чин майор, изкарва десетки курсове и специализации в чужбина, трудно достъпни за обикновените военнослужещи.

Когато обаче генералът покровител се пенсионира в края на 2006 г., оправната любовчийка набързо го зарязва и се прехвърля на служба в Генералния щаб на лов за нови генерали покровители, така необходим трамплин за по-нататъшното израстване.

Едно важно уточнение – споменатият ген. Димитър Георгиев почина през 2017 г. Той бе от първите с трансплантиран черен дроб във ВМА през 2008 г.

Явно съсипан след нейната гавра в края на 2006 г., генералът системно е прекалявал с алкохола от мъка и се докарал до чернодробна цироза.

Истината е, че бе много свестен и добър човек, но явно от този рицарски тип мъже, които жени като Невяна изпепеляват без капка милост и пощада.

8 Коментара
 1. Stan казва

  Мъжемелачка и Властитутка!

 2. qzp казва

  100% е управила и почетния простак на републиката

 3. qzp казва

  Ха на бас! 100% е управила и почетния простак на републиката

 4. Stihl казва

  СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ НА НАШИТЕ ПРОДУКТИ .НА ВНИМАНИЕТО НА МЪЖА

 5. адвокат Лена Бориславова, 31 г. - председател на правната комисия в новото НС казва

  Цуни ма Кирчо, по гъзо. – Срещу 16 000 лева. Към тези 16 000 лева ще добавиш Кирчо, и да ме направиш депутат в новото Народно събрание и председател на законодателната комидия. Щото любофта си е любов, Кирчо, но сиренето е с пари. Така е при капитализма или както още го наричат у Харвад „пазарната экономика“. И пак много ще те обичам, Кирчо.

 6. адвокат Лена Бориславова, 31 г. - председател на правната комисия в новото НС казва

  цуни ма Кирчо по гъзо. срещу 16 000 лева. Пазарна экономика Кирчо.

 7. !!! казва

  Дай боже всекиму такава дашна женица!

 8. Ох, ах казва

  А тая дърта разпоретина от гъза фостата дава ли?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.