Резил в Narod.bg: Кандидат-депутат от „Продължаваме промяната“ в Царево има криминално досие

0 11 072

Бизнесменът Емил Георгиев Пейчев от град Царево, който в настоящата предизборна кампания за парламент е кандидат за народен представител от „Продължаваме промяната“, се оказа популярен в родния си край, но не с дела в полза на обществото, а като лице, представляващо обществена опасност, научи Narod.bg. 

38-годишният Пейчев притежава в родния си град фирма за климатици, по-голямата част от времето си прекарва в Бургас, но добре разпознаваем е и в съседната на Царево община – Приморско.

Граждани от там припомниха, че за този човек в информационния фонд на МВР би трябвало да се съхранява криминална регистрация.

Проверка установи, че Пейчев е бил арестуван и привлечен като обвиняем за извършване на умишлено престъпление от общ характер. Представлявал е опасност за обществената сигурност и при задържането му е бил фотографиран под номер 339 в РПУ-Приморско, снети са му и дактилоскопски отпечатъци.

Реклама

Полицейската регистрация на Емил Пейчев.

Видно, от полицейската регистрация, умишленото престъпление е извършено през 2006 г., задържан е на 31 октомври.

Паметливи жители на малкото населено място си спомнят за извършен грабеж над техен съгражданин, който от няколко години се е установил да живее и работи в Англия.

Срещу портрет на Емил Георгиев Пейчев в официалния сайт на ОбС-Царево пише, че е завършил Варненския свободен университет „Черноризец храбър“, специалност „ППООР“, има частен бизнес, семеен, с две деца и че е общински съветник от Движение „Гергьовден“. 

„Това е единственият човек в историята на „Гергьовден“, за когото е взето политическо решение на Изпълнителен съвет, че се разграничаваме и че е свалено доверието от него“, заяви доайенът на Гергьовци Любен Дилов-син, който недоумява защо подвеждащата гражданите информация за принадлежност на Пейчев към Движението продължава да е актуална.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.