РЕВНИВЕЦ: Бойко Борисов забранил на своите министри да пътуват с Румен Радев зад граница, много вдигал нивото

4 6 070

Ревнивецът Бойко Борисов спуснал забрана в неговия трети кабинет министрите да пътуват на работни посещения в чужбина с президента Румен Радев, дочу Narod.bg. Вероятно премиерът от СИК се е страхувал, че общуването с истински български генерал ще направи ниското му ниво на комуникация прекалено видимо, което ще срине допълнително имиджа му в кабинета, потвърди наш източник.

За забраната разкри и бившият министър на икономиката и съпредседател на „Промяната продължава” Кирил Петков.

„Преди време президентът Румен Радев ме покани на пътуване в Китай, на което Бойко Борисов преди беше забранил български министри да пътуват с президента.

Ние говорихме по всички теми защо пенсионерите са под линията на бедност, защо се краде от здравната каса, защо няма АМ „Хемус“.

Реклама

Когато дойде времето за служебното правителство, той ми каза: „Кириле, ние имаме общи виждания, но той ме попита дали ми стиска да се опълча на мафията”. Тогава изпратих всички документи към Канада, отказах се от всички плюсове на канадското гражданство, затова не изпитвам морална вина, обясни Петков пред bTV.

„Тази разпоредба според Конституцията трябва да бъде променена. Президентът не е знаел за моите действия, аз на своя глава подписах своето волеизявление, той не знае нищо за моите действия“, разкри още Петков.

„Като във всяка правова държава не бих коментирал решението на Конституционния съд. Приемам тяхното решение по моя казус и ще си понеса отговорността. Ще си платя глобата”, обяви бившият министър.

Той коментира и актовете си като министър на икономиката. „Уволних едни хора, които раздадоха 150 млн. лева на няколко фирми, тези ли искаме да ги върнем? Втори акт – спрях едни язовири, от които се крадяха 400 млн.

Правителственият комплекс, за който нямаше проект, този акт ли искаме върнем? Ако политици защитават крадците от ББР, ако защитават грешните пари през язовири, това за мен са едни марионетки на мафиоти, които стоят отзад”, завърши Кирил Петков.

4 Коментара
 1. адвокат Лена Бориславова, 31 г. - председател на правната комисия в парламента казва

  Цуни ма Кирчо за гъзо за 16 000 лева

 2. Абе, казва

  По добре цуни шефа ти,Буци ,пред гъза му дебел !

 3. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

  ИЛЕНООО,ВРЪЙ ДА УАПАШ СИРЕНЯСАЛАТА ПИКАЛКА НА БУЦИ,ГИДИ ЛУДЕТИНО ,ГИДИ

 4. майната казва

  Когато се застава на пътя на България, гледането трябва да е напред, не назад. Европа за нас е алфа и омега в нея има всичко !!! И не само, цял свят работи с Европа ! Руската олигархия, дали е по добра от нашата ? Путин знае и може всичко, учили са го в КГБ !!! КГБ беше вездесъщо ,завеща ни за дамазлък ДПС, защото нашите мерзавци като Борисов, Копейкин , Сидеров и шкембе войвода са ни малко ?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.