Мръсотия в Narod.bg: Кандидат-депутат на Костя Копейкин остави на улицата 9-членно семейство, вижте кой е Ангел Георгиев (СНИМКИ)

3 8 757

Кандидат-депутат на Коста Копейкин и партия „Възраждане” остави 9-членно семейство на улицата. За гнусният номер алармира пред Narod.bg отвратен от меркантилните „възрожденци” бивш активист, напуснал със скандал редиците на Копейкин.

Тарикатът Ангел Георгиев, който е водач на две листи за депутати и областен координатор на Възраждане в Пловдив, закупил от ЧСИ триетажна къща зад гърба на изпадналото в затруднение семейство-собственик.

Хитрецът с мераци за власт научил за проблема на 9-членното семейство, докато те подкрепяли „Възраждане” на пореден протест, обясни източникът на Narod.bg.

Семейната къща на три етажа се намира в близкото до Пловдив в село Цалапица. Семейството на младата майка Екатерина Бързева тегли ипотечен заем за подпомагане на семейният бизнес, но не успяват да се справят с вноските и имотът е обявен за продажба от ЧСИ.

Циничното е, че имотът е обявен за продажба на 6 пъти по-ниска цена от пазарната – това е типична схема на мафиотските структури, каквито са ЧСИ-тата.

По закон те трябва да го продадат на максимална цена, да изплатят кредита, и да дадат разликата на собственика. Но ЧСИ-тата умишлено занижават цената, за да заграбят имота. Парадоксално е, че често го правят по начин, по който дори кредитът остава неизплатен. Взели са ти имота, а дългът остава.

Реклама

Разбирайки, че имотът им е продаден, сем. Бързеви издирват новият собственик, без да знаят, че това е доскорошният им съратник в уличните протести.

След като разбират кой се е възползвал от временното им затруднение, те го молят да заплатят изцяло сумата плюс направените от него разходи, за да си върнат имота, но областният координатор на партия „Възраждане” категорично отказва, а напротив дава няколко дни срок, да се опразни имотът.

И така на улицата остават 9 души, от които 3 малки невръстни деца до 5 години, двама инвалиди с над 90% ТЕЛК и т.н. А през цялото време партийните структури и Костадинов прокламират от екрана и мрежите, че Възраждане е партия защитаваща българското семейство и ценности!

Докато протестират заедно с децата под знамената на „Възраждане“, сем. Бързеви останаха без дом

На една от снимките е качен диалогът от фейсбук межди Екатерина Бързева и н представител на партията на коста Копейкин, в който обяснява, че прекратява участието си в протестите, защото там присъства и човекът, който е отнел бъдещето на децата й и семейната къща…

В момента възмутени пловдивчани са готови да съберат платената от новия политик сума от 56 хил.лева за 410 кв.м. РЗП, къща на три етажа и двор заедно с извършените от него разходи по сделката, само той незабавно да върне дома на изгоненото 9-членно семейство.

3 Коментара
  1. майната казва

    Просто се чудя откъде се пръкват толкова „патриотични партии“ платени с руски пари“копейки“.Тези хора не са ли наясно, че вече са стока ? Нима техният срок за годност, не заличава суверинитетът на дъджавата ни ? Че и президенти искат да стават ?Мале, мале, каква долнопробна сган ?!

  2. Динко Ташков казва

    Как да помогнемна хората, ясно е, че Ангел мисли само за себе си

  3. Денац казва

    След като не знаеш истината за имота, ти купен трол за 50 цента защо лаеш на посоки?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.