БОМБА в Narod.bg: Тодор Попов заловен пиян и надрусан зад волана, кметът на Пазарджик се връщал от пазарлък с ДПС за купуване на гласове

0 5 350

Близкият приятел на Бойко Борисов – проваленият кмет на Пазарджик Тодор Попов, за 2 години остана без книжка. Причината е, че отказал на пътни полицаи да го тестват за употреба на алкохол.

Попов е спрян за проверка в петък малко преди полунощ. От полицията в Пазарджик обясниха, че униформените се усъмнили, че водачът е пиян. Бабаитът от Пещера, който вече четвърти мандат съсипва Пазарджик с преизбирането си, зад което прозира гигантско купуване на гласове в гетата, обаче не се съгласил на проверка с дрегер.

Освен, че са му взели книжката, Тодор Попов ще трябва да плати и глоба от 2000 лева.

Въпреки опитите ни да се свържем с кмета на Пазарджик за коментар, не успяхме да го открием.

Реклама

Източник на Narod.bg от общината обаче разясни, че Тодор Попов е отказал освен проверката за алкохол, и тест за наркотици, защото бил зверски надрусан след предизборен пазарлък с мастити фигури от ДПС малко преди проверката от КАТ.

Засега е ясно, че пазарджишкият управник е бил на седянка, на която заедно с депесари е обсъждал цената, срещу която негови изборни търговци ще подпомогнат Движението за права и свободи на предстоящите на 14 ноември избори 2 в 1.

От години Тодор Попов разчита именно на криминалния пазар на избиратели, за да запази поста си, който му дава достъп до безчет далавери, в които е уличаван вече трета петилетка. Жителите на Пазарджик сами се чудят как кметът, когото не понасят, успява да спечели изборите.

Оказа се – с много пари, които сега ще потекат към неговото чекмедже от съдружната на шайката ГЕРБ политическа сила на Ахмед Доган срещу няколко хиляди гласа основно от ромските гета в града край Марица.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.