Само в Narod.bg: Вицето на ГЕРБ е калинка! Невяна Митева няма право да носи пагони на полковник (ВИЖТЕ ЗАЩО)

9 14 626

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент полк. Невяна Митева се оказа поредната калинка в отбора на Бойко Борисов, разкри Narod.bg. Серийната любовчийка, интимните авантюри на която вече описахме, се оказа и менте-военна, тъй като няма правото да носи пагоните на полковник, с които се кичи.

Истината е, че Невяна Митева не е завършила военно училище, което се изисква за Военна академия, затова и лампазите не ѝ се полагат, обясни полк. Димитър Стоянов, главен секретар на президента Румен Радев.

Защо и как се е стигнало до абсурда Митева да е фалшив полковник, вижте разкритията на главсека на държавния глава във фейсбук:

Гледам кандидата на ГЕРБ за вицепрезидент и чувам как говори добре за необходимостта да се говори истината, за върховенство на закона, за спазване на войнската клетва и все в този дух. Колко е израснала г-жа Митева, казвам си, когато говори за отговорност!

В следващият момент разбирам как тя била дискриминирана и чак на третата година е допусната да кандидатства във Военна академия. Какви са фактите:

Г-жа Митева не е завършила военно училище. До 2002 г. има задължително изискване при кандидатстване във Военна академия да се представи диплома за завършено военно училище.

Реклама

От 2003 г., случайно или не, това изискване е премахнато. Точно през тази година г-жа Митева е кандидатствала и е приета във Военна академия, когато „дискриминационното условие“ за завършено военно училище е премахнато.  

Интересно, че примерно през 2009 г. изискването за кандидатстването във Военна академия със завършено военно училище го има отново (просто не си спомням как е в периода 2004 – 2008) т.е., отново е въведена това „дискриминационно“ според кандидатката за вицепрезидент на ГЕРБ условие.

Оставям на страна защо е премахнато и върнато изискването за военно училище, но се чудя къде е дискриминацията, за която твърди г-жа Митева през предходащите 2003-а години. Дискриминация ли е това, или г-жа Митева не казва истината – нямах завършено военно училище и не отговарях на изискванията на действащата нормативна уредба.

Нали говори за истината, за върховенството на закона или го говорим само когато и както ни е изгодно? Кажете истината, г-жо Митева, и не се срамувайте от това да я изговорите и няма смисъл една лъжа да бъде прикривана зад нормите на дискриминираните дами в Българската армия.

А тя, Българската армия, за съжаление е прекалено малка, за да не се познаваме и знаем кой, какво и кога е сътворил!

9 Коментара
 1. ШИБАЛАНКО КОЛЕВ казва

  ТЕЯ ДВАМАТА СА СИ ЕБАЛИ МААТА ,ГАРГАМЕЛ ,ТЪРСИ КОЙ ДА МУ ГО НАБИЙ, ТАЯ ИЗЧАТКАЛА ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ…..

 2. ИСТИНАТА казва

  Е, та КОЕ ВОЕННО УЧИЛИЩЕ Сте ЗАВЪРШИЛИ „Другарко-полковник“ Митева?!

 3. Пешо казва

  Г-н Стоянов, а КОЛКО „ПОЛКОВНИКА“ през този период са се ОБЛАЖИЛИ от тази УЙДОРМА?! Може и без ИМЕНА, само БРОЯТ им!!!

 4. адвокат Лена Бориславова, 31 г. - председател на правната комисия в парламента или "Цуни мъ гъзъ Кирчо за 16 000 лева " казва

  що съ не скрийш бе Ч-вор такъв ? щото не ти даде ли, убавецо ?

 5. Милена Любенова казва

  Чета си аз разни пикантни подробности за кандидат вицето на Танасчо и си задавам едни такива въпроси като :Абе то Невенчето все пак с кого не е преспало?Няма ли да е по-лесно да изброите с кого не си е лягало вместо да дописвате този списък? И ако стане вице тогава с кого ще си ляга ? То не останаха мъже в тая държава,само меки китки.!

 6. ДО ЛЕНЧЕТУ казва

  ЛИЕНЧЕЕЕЕ,ТАЗИ,НЕ ДАВА ,ТАЗИ С ЕДНАТА РЪКА ПРАВИ -ЗДРАСТИ ,С ДРУГАТА ВЕЧЕ СВАЛЯ КЮЛОТИТЕ ТА….КОЙ НЕ И Е КАЗАЛ ЗДРАСТИ ТОЙ…..

 7. !!! казва

  Като гледам, талантлива е женицата. И работлива.

 8. Сензор казва

  Има си БКП-оправдание: Шампоинката по креватно плуване е ПРИРАВНЕН ПОЛКОВНИК, също както милиционера Гешо е ПРИРАВНЕН ЮРИСТ, а и съветника на Радев по македонските работи Спас Ташев (ДС-агент „Иван“ – ДС-докладчик от 17-годишна възраст, завършил животновъдния техникум в Ст.Загора и полсе учил за лесовъд) е ПРИРАВНЕН ДОЦ. Д-Р по „демография“?! Ами БОКо как стана ген.лейт., че и доц. д-р, ….. ?! Това са БКП-приравнени ДС-хибридни продукти-отпадъци!

 9. Анал порно видео казва

  А тая дърта разпоретина и въртиопашка от гъза фостата дава ли?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.