Генерал изпя схемите на ГЕРБ и ДПС за купуване на гласове, Бойко пуска слухове, че се връща на власт

1 3 624

Съпредседателят на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов зарадва народа с новината, че е изпратил сигнал до министъра на вътрешните работи Бойко Рашков за купуване на гласове от страна на ГЕРБ и ДПС в Северозападна България, научи Narod.bg.

Атанасов обясни, че в сигнала са посочени имената на хората, които се занимават с търговията на вот и изрази надежда МВР да обърне сериозно внимание на случая.

По думите му подобни схеми имало още в Плевен, Стара Загора и Благоевград.

„Ужасен съм от начина на купуване на гласове от ГЕРБ и ДПС във Видин, Враца и Монтана, където бях. Хората на ДПС и ГЕРБ поголовно купуват гласове и срещу това не се противодейства. Техни представители пускат слухове в полицейските среди, че се връщат на власт и заради това не се предприема нищо“, каза Атанасов пред bTV.

Според него е абсурдно да се мисли, че ГЕРБ ще се върнат на власт. Слуховете се пускат от върха на ГЕРБ, сам Бойко разправя такива дивотии на верните си гербопитеци, потвърди информатор на Narod.bg.

Реклама

Според ген. Атанасов държавата все още боксува, защото партията задържа влиянието си в определени региони и сектори, но няма никакъв шанс да се върне в управлението на страната.

Атанасов подчерта, че единствено ДПС може да подкрепи ГЕРБ за бъдещ кабинет.

„Не вярвам БСП да влезе в коалиция с тези две партии“, защото в последните парламенти беше твърда опозиция“, допълни той.

След това обясни защо обединението не би отказало подкрепа от БСП, която е наследник на Българската комунистическа партия:

„Кои са комунистите в българския политически живот е спорно. Самият Борисов е напуснал МВР, за да не напусне БКП. Начинът, по който той прилагаше властта, много приличаше на методите на неговия вожд и учител Тодор Живков“, припомни Атанасов.

1 Коментар
  1. !!! казва

    Тиквата нещо се е размечтал.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.