Кирил Петков е канадец? Томислав Дончев лично го наградил с приза „Достойните българи” за дарени 500 бона

6 30 285

Шмекерите ГЕРБ отново се оплетоха в собствените си интриги в битката за оцеляване, разкри Narod.bg. Лично Томислав Дончев, зам.-шеф на ГЕРБ и вицепремиер в последния кабинет, на който Бойко Борисов е министър-председател, лично е наградил Кирил Петков с приза „Достойните българи”.

Забележете – „българи”, не „канадци”, както от два месеца вият от ГЕРБ, след като служебният кабинет, в който Петков бе икономически министър, извади кражби на хунтата за над 8 милиарда лева, припомня Narod.bg. Ако гербопитеците са имали нещо против двойното гражданство, тогава защо мълчаха като тикви, пита Narod.bg?

Реклама

Елементарна справка в медиите показа, че само преди две години – през 2019 г., габровският шмекер от ГЕРБ лично е връчил приза на Кирил Петков заради дарени 500 000 лева на Софийския университет, чийто ректор Анастас Герджиков сега е кандитат-президент на ГЕРБ и очаквано поде „канадската опорка”, спусната от Баце.

Петков става носител на голямата награда на проекта на „24 часа” именно за инициативата му в Софийския университет да се открие Център за приложни изследвания и иновации, за който дари лични средства 500 000 лева.

Освен това е инициатор и организира харвардски курсове в Софийския университет, но Герджиков не се свени да търкаля изтърканите тантри за нарушение на Конституцията въпреки доброволния отказ на бившия министър от канадския паспорт.

6 Коментара
 1. миуи ваниуи казва

  дончев ,тоя изсъхнал мушмул, е най смешният от кохортата шутове в герб ,тъп,грозен но упорит

 2. ИСТИНАТА казва

  А, бе, като четях тази статия, се сетих, онзи ден ми попадна една информация, която ме заинтригува много, за какво става дума ли?! Пояснявам с въпрос : Имала ли е ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО г-жа Павлова Лиляна от 2012г до 2020г? Просто, питане, нищо лично!!!

 3. Кирил казва

  До колкото си спомням в конституцията пише български гражданин , а той си е такъв , няма конкретна дифинция за 2 гражданства , но и да имаше , 2-то не те прави по малко българин , царя колко гражданства имаше
  да попитам само когато стана министър председател

 4. Аман казва

  Ние ще победим.
  Надявам се на все повече осъзнати българи .
  Нека дори да е временно.
  Само така бихме успели
  Срещу депесарската пасмина от крадци и еднокнижното еднооко от село Банкя

 5. Локо Сф. от 1956 казва

  Лиляна Павлова бивш министър на Борисов има руски паспорт издаден от Русийская федерация от 21.03.2012 г до 21.03.2022 г под № – 12№3830263. Тези данни са изнесени още през 2018 г., но нито Баце, нито прокуратура, нито Констатиционен съд и органи отговарящи за спазване на Конституцията са реагирали.Сега последните вият като изгладнели вълци.

 6. Варна ми е майка казва

  Миуи Ваниуи, габровче смешно, мушмул си ти!
  Дончев може да е всякакъв, но тъп със сигурност не е! Упоритостта не е недостатък, но ти от къде да знаеш…колкото до външният му вид, никой не си избира как да изглежда.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.