Очевидец пред Narod.bg: Георги Харизанов рекетираше на летище „София” като мутра от ВИС и авер на Мето Илиенски

1 8 419

Довереният съветник на Бойко Борисов и пишман политически анализатор – Георги Харизанов, е започнал кариерата си като рекетьор на летище „София”, разкри само пред Narod.bg очевидец на възхода в сенчестия бизнес на бившия шеф на „Напоителни системи”, опоскал държавното дружество до стотинка.

Във времето преди да стане топ подмазвач на Баце Харизанов, който има няколко присъди зад гърба си, рекетирал всички вносители на фитнес добавки – протеини, витамини, минерали и аминокиселини, които внасяли стоката си през аерогара „София”, като разправял, че е лоша мутра от ВИС.

В периода преди 2009 г., за да сплаши вносителите, изживяващият се днес като тв бос „анализатор” парадирал с името на страховития бос на трибуквената организация и неин финансов мозък Методи Методиев – Мето Илиенски, обясни свидетелят на безобразията пред Narod.bg, който още работи на софийското летище.

Реклама

Престъпният бизнес нюх на Харизанов се проявил и в друга посока – тарикатът пробутвал на фитнес клубове и познати маниаци на бодибилдинга свои собствени анаболи за бързо ваене на здраво тяло, които съвсем резонно се оказали супер отрова.

След появата на Бойко Борисов на голямата политическа сцена присламчилият се към мутрата от СИК Харизанов започва кариера в държавната администрация. След като бе уличен, че е разпродал имуществото на „Напоителни системи” за скрап, Харизанов стана по-известен като Жоро Тръбата.

В рекетьорските си години, обаче, гербопитекът гордо носел прякора Жоро Кита, защото бил едър като морския бозайник, забавлява се с мрачното минало на Харизанов информаторът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. […] Очевидец пред Narod.bg: Георги Харизанов рекетираше на лет… Бойко БорисовГеорги Харизановгербнародхунта 0 0 Споделете Facebook admin Подобни публикации Още от автора Днес […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.