Narod.bg със сигнал до Бойко Рашков: Кмет на ГЕРБ е основен търговец на гласове в Плевенско (РАЗСЛЕДВАНЕ)

1 9 270

Кмет на ГЕРБ е един от основните търговци на гласове в Плевенско, разкри Narod.bg. Невероятно, но информацията ни беше подадена от редови член на бандитската партия, живял в неведение за безобразията, които Баце и неговата глутница причиниха на целия български народ.

Късно, но по-добре от никога – герберът от Плевен ни алармира, че кметът на с. Брестовец Радослав Иванов е ключова фигура в пазаруването на избиратели с цел поредното намърдване на хунтата в управлението на България.

Според данните престъпленията на гербопитеците в Плевенско се закриля от високопоставени служители на ДАНС и МВР, категоричен е източникът на Narod.bg.

За да е пълен кошмарът в бандитските начинания се включва задочно и топ прокурор, категоричен е информаторът на Narod.bg.

Реклама

Кучето е заровено в листата на ГЕРБ-Плевен за вота 2 в 1 на 14 ноември. Там на четвърта позиция откриваме Адриана Ганева. Мераклийката за парламента далеч не е случайна – това е дъщерята на Искра Ганева, окръжен прокурор в Плевен.

Щерката е поставена там с ясната идея да се осигури прокурорски чадър върху брокерите на гласове на Бойко Борисов, за да могат да си купят „подкрепата” и „любовта” на плевенчани.

Разполагаме с информация, че вече е подаден сигнал срещу прокурор Искра Ганева за агитация в полза на ГЕРБ и за злоупотреба със служебно положение.

На ход е МВР и Бойко Рашков, ако искаме и след тези избори да не ни крадат приматите.

1 Коментар
  1. firebg казва

    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.