Нова мръсотия в Narod.bg: Калинката на ГЕРБ с 38 бона заплата набутана за депутат от Плевен (ДПС помага на любовницата на Влади Горанов – Десислава Трифонова)

4 13 737

Калинката на ГЕРБ Десислава Трифонова, която заради некадърност бе позорно изритана от Българската агенция за инвестиции (БАИ), която управляваше, е поставена в челните позиции в листата на шайката в Плевен, разкри информатора на Narod.bg от редиците на ГЕРБ в града.

Трифонова, която се прочу с 3 неща – заплатата от 38 000 лева на месец, фактът, че не докара и 1 лев инвестиции, докато бе начело на БАИ и не на последно място – че е любовница на главния аферист на ГЕРБ Владислав Горанов, ще бъде добутана до парламента с мощно рамо от ДПС, обясни нашият брилянтен източник от Плевен.

Добре е да се знае, че аферата с Десислава бившият министър започнал още по времето, когато пробивал в политиката като член на ДПС. Двамата са интимни и до момента.

Според официално обявената листа некадърната калинка на Бойко е поставено под № 3 в схемата за вота на 14 ноември. Десислава Трифонова, която на уволнението си цъфна с дънково якенце за 2500 лева, е инсталирана на третото място в листата на ГЕРБ-Плевен лично от властния си любовник Владислав Горанов, за когото не е тайна, че е тясно свързан с ДПС.

Затова и ръководството на Движението за права и свободи и лично водачът за Велико Търново, осигуряващ финансирането, се готвят да участват в изборна измама за избирането на дисциплинарно натирената бивша шефка на БАИ за депутат от Плевен.

Реклама

Причината поредната пълна некадърница на крадливата хунта да бъде курдисана в НС, само за да натиска копчето „правилно”, е заровена във факта, че Десислава е сестра на сочения за един от най-верните хора на Делян Пеевски – Марио Трифонов, който беше шеф на дирекция за борба с организираната престъпност в ДАНС и МВР.

Планът вече е сглобен, докладва ГЕРБ-източникът на Narod.bg – всички преференциални гласове, пуснати за водача на листата – Валери Лачовски, от урните в от Кнежа, Долна Митрополия и Плевен, ще бъдат прехвърлени към калинката Трифонова,за да може да прескочи втората в листата – учителката Петя Митрашкова. В схемата вече са ангажирани служители на ДАНС и МВР, категоричен е източникът на Narod.bg.

За Лачовски първи писахме, че семейният му октопод е превзел целия икономически живот на Кнежа – братът му Илийчо е кмет, майка му Йорданка Лачовска притежава медицинската лаборатория в общинската болница (в която „случайно” Валери е прокурист, т.е., шеф), а жена му пък „пази” всичко в града със своята частна охранителна фирма „Димакс секюрити” ООД.

Интересен факт е, че след серия разкрития на Narod.bg синът на Богдан Николов – „йористът” Александър, отпадна от класацията и вече не фигурира в листата на Баце в Плевен

Аз съм за ГЕРБ. Не питат нас, обикновените членове, а си редят схемите, завърши потресеният информатор на Narod.bg.

Очаквайте продължение, в което алармираме МВР министъра Бойко Рашков как мафията ГЕРБ купува гласове в Плевенско с помощта на кмет и топ прокурор

4 Коментара
  1. дулово казва

    толкова грозна и с несъразмерно тяло путка….. как изобщо ще и го натъпчеш в устата ,мазохист – да но нормален човек ,едва ли

  2. Можеш казва

    да го натъпчеш в устата само на майка си, уроде! Нито я познаваш, нито си я виждал, за да пишеш педерастии, боклук. Този сайт вече го осъдиха за клевети, скоро пак.

  3. Марина Гаврилова казва

    Само ГЕРБ ПОБЕДААААААААААААААААААААААА Аз също работя в ДФЗ с протекциите на герб в гр Монтана

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.