Истината лъсна! Служебен министър на ГЕРБ имал британски паспорт (Юлиян Попов бе назначен от президента на хунтата Росен Плевнелиев)

6 6 170

Бойко Борисов, който не спира да плюе Кирил Петков заради забавения от посолството на Отава отказ от канадския паспорт, е разкрит! Тарторът на бандитската партия ГЕРБ стои зад назначаването на българина с британски паспорт Юлиян Попов за служебен министър от несъстоятелния президент Росен Плевнелиев!

Попов, който бе служебен министър на околната среда и водите, назначен от Плевнелиев, е бил с двойно гражданство – британско и българско- при встъпването в длъжност, разкри BIG5.

Въпреки че Попов бил подал молба за освобождаване от британското си гражданство, точно като Кирил Петков, той до края на мандата на служебното правителство на Марин Райков, назначено от Плевнелиев с одобрението на Бойко, и до момента включително, си запазва британското гражданство.

Реклама

Служебният кабинет с премиер Марин Райков бе назначен с Указ № 56 от 13 март 2013 г. на Росен Плевнелиев. Управлява страната до 29 май 2013 г., след което е наследено от правителството на Пламен Орешарски.

След като Конституционният съд вчера се произнесе по абсолютно същия казус с бившия министър от служебното правителство на Румен Радев, би било редно да разгледа и този случай, макар и със задна дата.

Иначе просто става въпрос за двоен стандарт при спазването на Конституцията и използването на казуса с предизборна цел, която гербопитеците експлоатират на макс според спуснатите от Баце опорки, за които първо Narod.bg писа.

6 Коментара
  1. Локо Сф. от 1956 казва

    Бившата министърка Лиляна Павлова също е имала чужд паспорт издаден он Русийская федерация от 12.03.2012 г. до 12.03.2022 г. по 12№3830263. Какво са гледали -министър председателя Борисов, прокуратура, Констатиционен съд и всички други отговарящи за спазване на Конституцията. Но, сега лаят като свирепи вълци…. защо това двуличие…граждани на България.

  2. майната казва

    Интересът клати фесът ! Каква Конституция какви закони ? Държавата е на крадците ! Крадецът вика – Дръжте крадеца !!

  3. […] Истината лъсна! Служебен министър на ГЕРБ имал британс… […]

  4. […] Истината лъсна! Служебен министър на ГЕРБ имал британс… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.