ББ стана чехльо като Плевнелиев: Натали и маминка му се подиграват, снимат се с банкноти по 500 евро (УНИКАЛЕН КАДЪР)

0 5 454

ББ се превърна в чехльо като нелепо ухиления Росен Плевнелиев. Така започва нов сигнал до Narod.bg, от който научихме, че Натали и нейната маминка открито се подиграват на Шугър деди с провокативни снимки във фейсбук.

Двете блондинки умишлено правят Чичко паричко за смях. Една от последните публикации на мама Ванина зове златотърсачките си: „Оправяйте маникюра и да тръгваме”, като постът илюстрирала с крака си, докато го лакира, като пръстите ѝ са разделени с банкноти евро по 500 от чекмеджето на Баце.

Реклама

Издайническият момент е, че толкова едри купюри не се използват никъде в ЕС в ежедневието. €500 е предпочитаната банкнота от сенчестия бизнес, затова и произходът на чекмеджето е пълен именно с такива.

След гаврата в социалната мрежа плъзнаха подигравки с Шугър деди ББ, че е станал по-голямо мекотело от президента Плевнелиев, който стана за резил заради Деси Бербатова, простете Банова, пише още източникът на Narod.bg.

Междувременно Наталка без никакъв свян не спира да се хвали с новия си апартамент.

Скоро очаквайте подробности къде ББ ѝ е купил жилище, в кой столичен комплекс и колко банкноти по 500 евро е похарчил за него – само в Narod.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.